• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej Kobitki!

trafił by ... ten pippppppp internet, napisalam sie że Hej wysłałam, i net mi padł, cholipa nie miał kiedy więc znów produkuję...

Mama jak synek? mam nadzieje, że juz lepiej, jeszcze nie nadrabbiałam wiec nie wiem co wcześniej pisane. Powiedz mi na jakim etapie jesteście? bo wypadłam z obiegu :((((

Mi od kilku dni wałesa się @ i sobie idzie, takie ciap raz na dzien i papa, ale właśnie chyba przyszła na dobre, więc nie trafiłam z wizytą u gina, bo mam jutro, a miałam być po @ wiec du.. ale i tak pojdę bo za tydzień bedzie na urlopie a mialam przyjsc dzien dwa po @ wiec spytam co robić i kiedy sie w takim układzie zjawić.

Marta ja też bym chciała do Ciebie dołączyć... ale jak to mi K wczoraj powiedział na moje słowa, ze niedługo byłaby z nami dzidzia "widzisz, widocznie nie było nam dane..." az mi szklanki w oczach się pojawiły... ale chcę mieć nadzieję, ze będzie nam to dane... inaczej oszaleję... :(((

ahaaa na 16:40 mam wizyte u ogolnej idę po skierowanie do poradni.

Ostatnia edycja:
MLODAM- hejka ,Domi juz lepiej -nie goraczkuje:tak:kochana-bedzie Wam dane !!!!!!!!!!!!!! K.tez bardzo to wszystko przezywa-emocje-dlatego tak powiedzial...

WITAM NOWĄ STARACZKE:tak:

JOSEPHINE- u mnie byly krokiety z miesem ,ziemniaczki i fasolka szparagowa w bulce...pieczarki dla mnie;-)

EWCIA- juz lece.....;-)

Mama wiem, mówił o tamtym dzieciątku, ze widocznie tak miało być. Ja jeszcze wierze, że szef wie co robi.
Cieszę się ze młody lepiej.

My dzis najpozniej jutro musim sie spakować w piątek znów jadę na wybrzeze na weselisko, dobrze ze poniedziałek wolny to od razu po poprawinach jechać nie będziemy.

Witam nową starającą sie o szczęście. Powodzonka!

ja brykan na kilka chwil do tego lekarza.

Rena papatki

Marcia, trudne pytanie, na które nie znam odpowiedzi... ale życzę oby jak najszybciej Wam się udało!!!

Ostatnia edycja:
MARCIA- no niestey na to pytanie nikt Ci tu nie odpowie....my tez walczymy-ja od lutego i to na lekach a i tak nici....

MLOADM- ja jestem po @ (zaczela sie w sobote) a od dzis zaczynam kolejne hormony na regulacje cylku...zobaczymy.....

padam z Zuza na spacer bo Ja roznasi.

RENNA- papa;-)

renna77- no wlasnie lekko nie jest.. to byl moja moja pierwsza wizyta po prawie 2 latach.. i powiem, ze zal mi bylo opuszczac PL..

josephine- faktycznie ceny biletow wcale nie sa takie tanie.. w tanich liniach rowniez.. ok porownujac lot przez Niemcy Air Malta/ Lufthansa gdzie bilet kosztuje ponad 600 euro a lot ryanair 300 euro... to jest roznica na pewno... ale to 300 euro to wcale nie jest tanio...
a dziadkowie przeciez tez musza wnuka zobaczyc... ja chyba tak bede robic, ze rodzice beda tu przyjezdzac.. dla mnie to wygoda i na pewno taniej, bo oni sie szybciej zorganizuja niz kiedys tam ja z dzieckiem..

majqa- nie teraz to nastepnym razem :) glowa do gory! w odpowiednim czasie dla bobasa zobaczysz II kreseczki, czego Ci oczywiscie zycze :)

mama- Dominik byl chory widze, wiec dobrze, ze juz lepiej :)

mloda- bedzie Wam dane to jest pewne!!! trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry