reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny czy to normalne że po luteinie się źle czuj biorę ją od kilku miesięcy i nigdy nie było tak jak teraz boli mnie podbrzusze i jakoś tak niedobrze mi i jakoś tak się dziwnie czuje

reklama
Maggy, witaj z powrotem.

mama, jak Domiś ???????? gorączka go jeszcze męczy ?

ewcia, cieszę się, że u Ciebie już lepiej.

ewelinka, &&&&&&&&&&&&&&&& żeby małpiszon nie przylazł.

krakowianka, ja też mam koty i w związku z tym kuwetę, ale moje koty nie wychodzą na zewnątrz i nie mają kontaktu z gryzoniami itp. Sprzątam normalnie kuwetę, myję ręce i przecieram chusteczkami antybakteryjnymi.
Nie dajmy się zwariować, chyba gorzej siedzieć w takich "zapachach". Możesz też używać rękawiczek jednorazowych.

aha, prędzej możesz się zarazić przez nie umyty owoc, niż przez koty. Tak naprawdę koty zarażają się przez zjedzenie zakażonego gryzonia, a mój Fifi to biedronki nie zje a co dopiero jakby miał na myszy śmignąć :)))

Ostatnia edycja:
czesc dziolchy jakos nie moge was nadrobic brakowalo mi was te pare dni ale tak bylam za biegana w pracy ze w domu tylko spalam ,,co nowego?moglybyscie strescic???u mnie @ brak 33dzien wczoraj mnie bolalo bylam pewna ze jusz przyszla@ poszlam do lazienki a tu nic ani kropli dziisiaj pobolewaja mnie jajniki wiec sama nie wiem co jest grane 3 dni sie spuznia,,,tempka nie spadla 37, 37 ,2 co mozecie o tym powiedziec??????prosze wypowiedzcie sie co odzicie

MAGGY- no fakt,jak ma sie cala rodzinke w Pl to pozegnania sa ciezkie:sorry2:my lecielismy z dziecmi i daly rade takze jak sie maluszek urodzi to bedzie mogl odwiedzic dziadków:tak:
no wlasnie mam nadzieje, ze za rok.. moze znowu w sierpniu sie zjawimy juz w trojke.. jesli sie wszystko ulozy.. na razie nic nie planuje, bo jeszcze rok czasu, poza tym ryanair wlasnie anulowal nam lot w grudniu :( nie lecimy niestety bo anulowali wszystkie loty w ryanair po 31 pazdziernika .. pewnie wznowia od kwietnia/maja.. bo tak im sie oplaca.
sprawdzalismy przez inne linie, ale zamiast 120 euro bo tyle by nas kosztowal w ryanair .. to musimy zaplacic teraz npl 350 euro.. a to juz jest ogromna kwota... wiec.. odwolac trzeba bylo wszytko.. trudno.. chociaz moze i lepiej, bo ja juz bym zaczela 7 miesiac... tak wiec dobrze sie zlozylo ;)

ewcia- pw:-D
groszek-ja brala dowcipnie i mi nic nie bylo:-p
zapmarta- a dziekuje,goraczka ustala,heviran dziala,slabo je,duzo pije ,ale dzis ma lepszy humor:tak:trzymam &&&&&&&&&& za Twoja wizyte i zeby sie dzidzia odpowiednio ulozyla to moze pan doktor cos wypatrzy;-)

czesc dziolchy jakos nie moge was nadrobic brakowalo mi was te pare dni ale tak bylam za biegana w pracy ze w domu tylko spalam ,,co nowego?moglybyscie strescic???u mnie @ brak 33dzien wczoraj mnie bolalo bylam pewna ze jusz przyszla@ poszlam do lazienki a tu nic ani kropli dziisiaj pobolewaja mnie jajniki wiec sama nie wiem co jest grane 3 dni sie spuznia,,,tempka nie spadla 37, 37 ,2 co mozecie o tym powiedziec??????prosze wypowiedzcie sie co odzicie

może sie udaly starania:)

mama jak Domi??? Mam nadzieje ze juz lepiej.

zapmarta witaj kochana!!!!

magy77 wiem co przezywasz. My za kazdym razem jak lecimy do polski to ciezko sie wyjezdza mimo ze mamy tutaj swoje zycie i swój swiat.

co do toxo- to tak jak Marta napisała, prędzej można się zarazić przez nieumyte owoce...
gdyby miało się zarazić od kota, to za przeproszeniem, musiałoby się zjeść kawałek jego kupy...:dry::sorry2:

Mama- PW

EWCIA- dokladnie tak mi powiedzial ginek odnosnie toxo:tak:
PALLISSA- testuj:tak:
RENNA-JAK dOMI NAPISALAM WYZEJ BO ZAPMARTA PYTALA:tak::-)ALE DZIEKUJE ,ZE I TY PYTASZ;-)ladny avatarek-sliczna corcia:tak:

reklama
renka, piękny avatarek :) masz blond-aniołka w domu.

mama, teraz tylko wizyta, a on dopiero mi da skierowanie na usg. Chyba zmienią mi też gina, bo mój ulubiony, do którego tak starałam się dostać, idzie się dokształcać i nie będzie przyjmować w ambulatorium. Jedynie mam szansę na poród, bo na oddziale zostaje.

paliska, no mnie na jedno wychodzi - fasolka. Rób kochana teścik !!!!!!!!!!

spadam na czekoladkę, bo mi ewelina smaku narobiła.

kliknę do was z domku wieczorem, bo wracamy dziś z Karollem do siebie.

buziaki

Maranka, a ty gdzie się chowasz dziś ????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry