• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINKA,MONISIA- to czekamy z Wami do jutra!!!:tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-);-):-)

GROSZEK- WITAJ:tak:
EWCIA- fajnie,ze humorek poprawiony;-)tez bym chetnie polatala po lesie:tak:
SOL- a dzieki,Domi lepiej sie czuje-szalu nie ma,ale jest poprawa bo juz nie goraczkuje,zjadl troche biszkoptow,duzo pije...

MAGGY juz pewnie jest w Krakowie:tak:

reklama
czesc dziewczyny w ten pochmurny ( u nas) dzien...

mama, krakowianka : dolanczam do was, tez mam dzien do bani, kawa na kawie i mega len w tylku... obdzwonilam mame, tate ciocie, teraz czekam na foty synka kuzynki (urodzila w pon. ok. 18 :)

maly spi, kupilam mu dzis puzzle, to mam nadzieje, ze sie nimi zajmie do podwieczorku, a pozniej wio do parku, juz do wieczora!!!! a jutro i piatek : musze miec energie na MEGA MEGA sprzatanie, bo w sobote mamy wizyte agencji nieruchomosci zeby nam wycenili ansze mieszkanko...

Dzien dobry

wrocilismy juz na Malte :) bylo suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :D spotkalam sie ze znajomymi ktorych nie widzialam 2 lata.... no i rodzinka :D i polskie jedzonko :D ale Wam dobrze z tym jedzeniem :) mniam.... najadlam sie na max'a :D
moja mama jak weszlismy do domu to przez chyba 20 sekund nie mogla wyjsc z podziwu, ze to nie goscie z wawy, ale corcia przyjechala w odwiedziny :) haha oczywiscie sie pytala jak moglismy Jej nie powiedziec nic a nic i taka niespodzianke zrobic :D no ale fajnie bylo :D

a co u Was? widze, ze Marcepanek mial jakies problemy, nie doczytalam dokladnie, ale Marcepanek- glowa do gory! niestety juz wiesz ze okres ciazy to nie tylko radosci, ale takze bol i stres... przypuszczam, ze nie jest Ci latwo wiec tule mocno.. i wierze ze wszystko bedzie ok :)

no to sprobuje doczytac jeszcze jakies ostatnie strony :)

josephine:witam i proponuje gorąca kąpiel i jutro będzie lepiej i będzie siła i pałer :0

Groszek - jakie pampersy do kuwety? :D Serio pytam, chociaż sama nazwa mnie rozbroiła. :D Pierwsze słyszę.
ja kiedyś kupiłam jak byłam w pierwszej ciązy i była zagrorzona więc musiałam uwarzać ja to kupuję w sklepie dla zwierząt ''pampersy do kuwety dla zwierząt'' tak pisało na opakowaniu
wiem ze smiesznie brzmi ale o tym powiedziała mi kiedys kolerzanka on to używa dla psa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAGGY- witaj a ja myslalam,ze Ty dopiero lecisz a Ty juz spowrotem???:szok::szok:
;) my juz o 12:20 bylismy na Malcie.. dolecielismy szczesliwie, chociaz nad Malta byly takie turbulencje, ze az mi sie goraco zrobilo.. ostro bylo :D ale dalam rade :D
wiecie co? tak jakos smutno mi bylo jak wyjezdzalam z PL... tak jakbym zostawiala czastke siebie... tymbardziej,ze wiem, ze kolejny rok musze czekac, albo i dluzej, zeby znowu przyjechac do PL.. przykre to... ale nie da sie inaczej.. szczegolnie teraz.. zobaczymy jak to bedzie jak dzidzia przyjdzie na swiat... :)

reklama
JOZEPHINE- no,no ,prasowanko mowisz;-)ja wlasnie obieram pieczarki bo mi sie zachcialo takich duszonych..:tak:

MAGGY- no fakt,jak ma sie cala rodzinke w Pl to pozegnania sa ciezkie:sorry2:my lecielismy z dziecmi i daly rade takze jak sie maluszek urodzi to bedzie mogl odwiedzic dziadków:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry