• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelinko - no właśnie mi się zachciało bo senna chodzę a ja Tigera bardzo lubię zamiast kawy bo kawy nie pijam :-D

monisia - a ja mimo wszystko trzymam kciuki :-)

mama - nie tylko ty zasypiasz na siedząco :-) A jak Domiś się czuje? Mam nadzieję ze już dobrze albo przynajmniej lepiej :-)

Spadam obiad szamać bo umieram z głodu :-p

mama to teraz juz wiesz ze jak zechcesz zrezygnowac to 3 miesiace wczesniej bo tak czy inaczej zapłacic musisz.
Ja tez zasypiam a jeszcze dzisiaj do pracy ide na 16 wiec wogóle masakra.

Sol smacznego!!!!

monisia a moze nie @???

Witam po paru godzinnej nieobecności

Mąż zabrał mnie do lasu na grzybki i nawet po tym mi lepiej, bo choć troszkę mogłam powrzeszczeć:sorry2::sorry2:

a teraz zasiadłam z drugą kawką

Brzuch mnie zaczął bolec jak na tą wredotę, jedyne co mogę to liczyc na cud.... Teraz raczej test nie wyjdzie, co nie?????? Za małe stężenie???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry