Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Potem doszło do komplikacji po szyciu.Cięta jestem od pępka do samego dołu no nie wygląda to zbyt 
Nikus dziekuje:*
Ewcia napij sie moze zielonej herbatki
Majga a w ktorym dniu cyklu robilas test?? Bo ja ostatnio to tutja do tylu jestem![]()
prosiłam mojego gina żeby przy okazji laparoskopii jak miałam torbiel usuwaną mi wycięli ale nie chciał bo na ten dzień była niezła kolejka z zabiegami a i tak u mnie mieli roboty bo im cysta przy wycinaniu pękła, coś nie tak przycięli a jeszcze mój gin się uparł że chociaż fragment ale uratuje mi jajnik
Zabieg z 45 min zrobił się 90 a wyrostek został gdzie jest. A i tak mam problemy bo ja nerwus to problemy na zmianę jak nie drażliwe jelito to leniwe, problemy z żołądkiem, wrzody po co milszych momentach życia i na dodatek się jeszcze z Karolą hemoroidów nabawiłam przez zaparcia więc też ciekawie. Małż się ze mnie śmieje bo mam apteczkę jak szpitalną
Ale dzięki temu jak on ma jakiś problem to zawsze coś dostanie

Ale jestem taka padnięta i senna że nie wyrabiam. Nastawiłam zapiekankę ziemniaczaną i czekam na obiad. Karola ogląda bajki i mam nadzieję ze uśnie chociaż pomarzyć sobie mogę
Chociaż cicho siedzi :-)
Nigdy mi się nie przytrafiło tak smacznie spać w dzień...
a w domu nic nie zrobione, papiery na biurku nie tknięte....masakra...

wiec same rozumiecie