• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kochane...zgrzeszylam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: :blink:
dopiero wstalam,ja nie wiem czemu ,ale tak mi sie dobrze spalo....Tomi jest z nami i zasypiajac z ta swiadomoscia spalam sobie w najlepsze...
zaraz sie szykuje,jade z Zuza na zakupy,Tom zostanie z Domisiem..

nic Was nie nadrobilam bo nie ma na to szans...
Domi dzis o tyle lepiej ,z obudzil sie bez goraczki i wypli rano kakao.obudzil sie po 9 .

MARYLKA napisala mi ,ze net Jej padl...ze ma dostawe i ze @ daje o sobie znac jak nigdy...nie bedziej Jej dzis z nami:sorry2:

pozdrawiam wszystkie ktore juz produkuja na bb:-D:-D

Mama milego dnia Kochana, ciesze sie ze sie wyspalas i ze z Dominisiem lepiej :)
Ewelinko odreaguj troche, drzemka dobrze wplywa na organizm :)
Majqa my tez dzialalismy zanim S wyjechal ale ja juz sie pogubilam kiedy mam owulki a S wraca pojutrze wiec zobaczymy co nam los przyniesie :P I zycze Ci oby @ sie nie pokazala!!!

Dziewczynki zaczęłam porządki w łazience i chciałam wyrzucić teścik patrzę a tam widać cieniutką II kreseczkę!!!!!!!!!!!
wiem, że to za długo i że zachdzą reakcje chemiczne ale cos takiego stało się pierwszy raz!!!
może się udało???
trzymajcie &&&&&

Witam się przy kawce:-):-)

MAMA no to pospalaś:tak::tak: I dobrze że z Domisiem lepiej:-):-)
JAEWA działajcie dzialajcie a za niedługo będziesz się głaska po brzusiu;-) I powodzenia w szukaniu domku z basenem - szczęściaro:-D:-D
EWELINA odpoczywaj ....
MALAPRALINKA oby w pracy szybko zleciało;-)
SAWI hejka:-)

U nas dziś słoneczko świeci...

Nika Slonce dziekuje :P Bardzo bym sie chciala glaskac oj bardzo! :))))
A Ty jak wypoczywasz? Pogoda dopisuje z tego co piszesz :) Zazdroszcze prawde mowiac:P

Ewcia kochana imienniczko co sie dzieje?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry