• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzieki kochane-ja tez sie ciesze ,ze z Domisiem lepiej:tak:
MAJQA- wiesz co ja raz tak mialam,ze po 10 min wyszla 2 kreska a w ciazy nie bylam,wiec moze jutro rano powtorz test a tym sie nie sugeruj;-)i jak jutro wyjdzie (ale do 10min odczytuje sie test) to bedziemy gratulowac.

u mnie okropnie wieje:szok:

reklama
Jaewa- żebym to ja wiedziała co się dzieje...
rano wstałam i byłam już w podłym nastroju:wściekła/y:
i co by nie było, to coraz bardziej mnie irytuje...:wściekła/y::wściekła/y:

Pralinko- chyba nie mam zielonej herbaty, bo poza zimą rzadko kiedy w ogóle herbatkę piję ...

Ewcia tez tak mam czasami....Ech zycie... Czasami wypije sobie Melisse bo tutaj tez mozna dostac w polskich sklepach i mi pomaga :)
Pamietam jak bylam "piekna i mloda" mozna bylo u nas w Gliwicach kupic Nerwosol. Smierdzialo okrutnie bo to ziolowe ale czasami efekty byly :)

Witajcie. :)

Dziewczyny pomozcie bo proboje obliczyc dzien miesiaczki i nie idzie mi:/ pierwszy raz...Ostatnia miesiaczke mialam 3.07.2010 trwa ona przewaznie 7 dni a moje cykle trwaja 31 dni na kiedy przypada mi miesiaczka?bo raz wychodzi mi ze juz ja powinnam miec dawno bo 3 sierpnia aw innych kalkulatorach wyskakuje ze dzisiaj powinna sie pojawic......
Ewcia... no to od 3 sierpnia już dużo czasu upłynęło... Chyba najwyższa pora zatestować... A masz regularne te cykle? Zawsze mniej więcej co 31 dni? Bo jak tak to powiem - i z góry przepraszam - że jestem trochę zdziwiona, że tak dawno miałaś @ i wcześniej nie testowałaś. ;)

Majqa - na spokojnie powtórz jutro rano test.

Mama - cieszę się, że Dominik się lepiej czuje. :) Miłych zakupów. :)

Witam na porannej kawie :-)

Marcepanku dobrze cię tu widzieć :-):tak: Skoro masz siłę na BB to jest całkiem dobrze :-)

Jaewa i jak efekty pończoszkwo-paskowe? Wbrew temu co wcześniej przeczytałam, warto spełnić pragnienia swojego mężczyzny, o ile nie godzą w naszą godność i poczucie wartości (i na odwrót, nasze też). :tak: Nie znam mężczyzny który oburzyłby się na widok swojej kobiety w seksownej bieliźnie, a pończoszki w seksie nie przeszkadzają, szczególnie te samonośne ;-) Lepiej żeby mieli fantazje w domu niż szukali ich na boku :szok::-D;-)

Majqua test wyrzuć, przecież wiesz, że już ne może być wiarygodny. A jak bardzo chcesz, zrób z rana drugi;-)

Hope Kochana witaj!!! No nie mialam kiedy sprawdzic efektow bo S na wyjezdzie od poniedziaku i wraca pojutrze doopiero ....
I swieta racja to co piszesz z tym szukaniem na boku...Lepiej zeby ich zadze byly zaspokojone w domu w odpowiedni sposob hahaha :P
A co tam u Ciebie? Ja wlasnie pije lampke winka i znowu wale patologie wieczorna...ale co tam S nie ma to mi sie nudzi :)

Agus witaj :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry