• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam!

Ja też od dwóch miesięcy staram się by zostać mamą w 2011 roku. Na razie niestety bez rezultatu, ale mam nadzieję, że w końcu się uda. Obawiam siętylko, że długo będę musiała czekać, bo ostatnio trwało to 11 miesięcy i niestety nie zakończyło się sukcesem.
Pozdrawiam wszystkie starające się i trzymam mocno kciuki za wasze marzenia!
witaj :)
a bierzesz jakieś leki wspomagające??masz zrobione jakies badania??

witam pod kilkudniowej przerwie,nei dam rady Was nadrobić :/
u mnie dopiero początek cyklu ale za tydzień już będziemy ostro działać :D
córcia spi już prawie 2h więc musze się śpieszyć z klikaniem bo jakw stanie to mi nie da posiedzieć.ale napewno wieczorkiem zajrzę i podczytam :)

sol a mogłabyś dodac mnie do listy staraczek

reklama
jaewa - trzymam &&&& by się szybciutko udało :)
ogólnie wszystkim tego życzę.
A teraz uciekam sprzątać, bo potem siostrze firankę uszyć muszę ...

Kochana Tobie tego samego zycze i mysle ze test za szybko zrobilas!:P

Sol kochana to ona miala @ jeszcze przez 3 miechy jak w ciazy byla ze sie nie skapnela? Niby jest mozliwe ze ma sie cos podobnego do @ jak sie jest w ciazy przez pierwsze miesiace....Ale u mnie w rodzince jak ktos byl zafasolkowany @ sie zaraz zatrzymywala.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaewa, nadrobicie ;-)
Sol, dobra....dobra....zrobię sobie swojego ;-) ;-D, to chociaz ugłaszcz bębenek od e-ciotki :-D

Sawi, witam :*

Majqa, miłego sprzątania :-D

sawi - to napisz mi na pw datę ostatniej @ i dł cyklu - jak wrócę to zrobię bo zmykam chwilowo :-D

ewelinko - ugłaskany :-D Ale śpi sobie teraz leniuszek :-D A lepiej swojego sobie zrobić :tak: potem można złożeczyć tylko na siebie o dolegliwości ciążowe :-D :-p

Spadam - do zobaczenia później :tak:

Malapralinka no ja mysle ze tez powyzej 30 dni cykle beda....
Ewela ja biore dolegliwosci ciazowe razem z Toba na klate :P a co!!!
Sol niech Cie mezus dobrze wymasuje :)

Kochana Tobie tego samego zycze i mysle ze test za szybko zrobilas!:P

zobaczymy
jutro mam mieć @ ale nie nastawiam się na to by się udało, chociaż robiliśmy wszystko jak trzeba, tzn. zaczęliśmy kilka dni po @ i najdłuższa przerwa to były 3 dni (jak mąż był w W-wie) a plemniki żyją 72 godz więc siłą rzeczy powinno dojść do zapłodnienia no ale wiadomo, że organizm bardziej skomplikowany jest.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry