• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majqa dzien dobry i dobrej nocki :)
Ja wlasnie pije poranna kawke. Ciesze sie ze zadowolona jestes z efektu :)
Tez bym musiala isc do fryzjera podciac koncowki....

Wczoraj S mial dzwonic o 23.00 ale mnie tak wzielo na spanie ze wyslalam mu txta o 22.00 ze nie wysiedze...Zasnelam jak zabita! Nie wiem co mnie tak zmoglo....
Dzisiaj bedzie dzwonil to sobie porozmawiamy :) Ciesze sie ze jeszcze tylko jutro i juz wraca do domku :)

Lecepod prysznic i wciagnac jakies sniadanko.
Do potem Kochane :P

reklama
Czyżbym była pierwsza???
Cześć Dziewczynki:)
Tradycyjnie już tylko się przywitam i może coś tam nadrobię i lecę do książęk:(( Musze jeszcze zwiększyc tempo bo się okazalo że ja sama z tylko jedna koleżanka mamy się wyrobić do poniedzialku i mamy tylko 1 stazystę do pomocy... A tu dopiero połowa spakowana...

Dobra widzę że cisza dzisiaj więc spadam do piwnicy:)
Miłęgo dnia:)

Ostatnia edycja:
To i ja się witam z rana :-)
Jak tak mówicie o swoich teściach to zaczynają mi ciarki przechodzić.
Niby mieszkałam z nimi przed ślubem przez 3 lata jak nie więcej, ale zaraz po ślubie zaczęło im "odbijać". Wynieśliśmy się wynajmować kawalerkę, ale że czas na własne m2, to będziemy musieli tam wrócić, żeby odłożyć trochę kasy. Musimy i tak czekać aż mój małżyk dostanie w końcu umowę na czas nieokreślony, bo bez tego żadnego kredytu nie dostaniemy. No i na samą myśl jestem przerażona. Niby teściowa nie jest zła i teść też na odległość jest do zniesienia, ale największy problem dla mnie to jego palenie. Pali non stop, zaraz jak się obudzi jeszcze w łóżku, w kuchni, w łazience - po prostu wszędzie. Jak z nimi mieszkałam to zamykałam się w pokoju i podtykałam ręczniki pod drzwi, a i tak śmierdziało. Niewyobrażam sobie mieszkać tam i starać się o dziecko, a jeszcze jak bym była w ciąży :-( Niby mężuś ma z nimi gadać o naszym powrocie i ma poruszyć kwestię palenia, ale jeśli to nie wypali, to nie wiem co zrobimy. :-(

Witam sie porankowo !!!

majqa - kurde, a ile ci zostało do @ , może za wczsenie ten tes ? co ? aha no i jaki kolor sobie zrobiłaś, ja sobie walnęłam grzywke mega krótka i taka smieszna okragłą, ale podoba mi się, tylko w sobote idziemy na wesele i nie wiem jaki frzy mam do tej grzywy zrobić ...

monia - żadna cisza, juz tez jestem, wyłaz z piwnicy !!!! hehehehehe

zizi - trzmam kciukasy, żeby wredota @ nie przyszła
wisienka- współczuje koleżanfe, nawet nie wiedziałam, ze moga byc jakies powikłania
groszek - ja brałam duphaston ale tylko 4-5 dni, bo potem dostałam @, ale czułam sie po nim dobrze, a z tego co sie orientuje to luteina to chyba to samo, ogólnie to jest progesteron. A badałaś sobie jaki masz poziom progesteronu ?
sol - to mam nadzieje, ze nie będa to pieniążki wyzucone w błoto. Ale myśle, ze masaż zawsze pomoże, niezaleznie od tego czy w pionie czy w poziomie ... To bardzo wązne, że masz wsparcie w mężu i że mozesz na niego liczyć.

Aha a mi chyba płodne dni przeszły koło nosa, zaraz po @ miałam upławy i kłucie jajnika wczoraj i przedwczoraj, dziś wszystko ustało, ale czy mogłam miec owulke zaraz po @ ? kuzwa ledwo się cykl zaczął, a tu juz po ptokach !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam!

Ja też od dwóch miesięcy staram się by zostać mamą w 2011 roku. Na razie niestety bez rezultatu, ale mam nadzieję, że w końcu się uda. Obawiam siętylko, że długo będę musiała czekać, bo ostatnio trwało to 11 miesięcy i niestety nie zakończyło się sukcesem.
Pozdrawiam wszystkie starające się i trzymam mocno kciuki za wasze marzenia!

reklama
czesc ewlino
zjola - widzę, że tez jestes ze sląska - górny czy dolny ? Nie martw się, my się już ponad rok staramy i nic z tego nie wynika, trzymam kciuki za owocne staranka, to dopiero 3 miesiac wiec napewno szybciutko sie uda, podobno nie wolno o tym mysleć, bo to wtedy działa odwrotnie, ale jak tu nie mysleć.

Jeszcze dwa dni i mamy urlo z męzykiem moim,jupi !!! chyba w góry sie wybierzemy, o ile mnie brzuchol przestanie boleć, bo jak nie, to czeka mnie kolejna gastroskopia, a narazie poprawy nie ma. Mam tylko nadzieje, ze na urlopie troszkę odpusci ... Modle się o to ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry