• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia ja bym chyba suie wybrała do lekarza, wiesz lepiej by fachowym okiem zerknac jak to tam jest czy juz sie ywleczyło i czy działać można, nic nie zaszkodzi wizyta. takie moje zdanie. Wydaje mi się ze się sama uspokoisz jak od gina usłyszysz ze wsio ok.

z budową to teraz musim 2 tyg odczekać i kolejny wniosek o rozpoczęcie budowy, oswiadczenie kierownika, do insptektra nadzoru itp. także mysle ze w polowie wrzesnia bedziem kopac dziurę ;)
a ja nie mam @ od zabiegu miesiac i 3 dni, od czwartku cos sie pojawia raz na dzien i znika, i nie wiem co o tym myslec. nie byklo typowego krwawienia. mam umowiona wizyte na czwartek (mialammprzyjsc po @ i miala robic mi badania) ale nie wiem czy bylo to czy nie, chyba i tak pojdę skoro mam umówioną i niech zobaczy co i jak. a co tam.

reklama
mlodam pewnie ze idź do ginka mimo wszystko... kochana, eh nie chce mi się już do ginki chodzić Ci powiem - to jakaś masakra, bo dopiero z miesiąc temu byłam na wizycie i było wszystko ok ze mną a tu od nowa jakieś objawy. Masakra jakaś.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia sorki, ze dopiero odpisuję, ale lezałam sobie z K i drapał mnie po pleckach :D prawie zasnęłam.
to faktycznie się dzieje niefajnie, nie życzę Ci takiego czekania jak ja mam, ale moze razem bedziem się starać ;) idz ze zdrowiem to nie przelewki. lepiej sprawdzić. ja staram się nie myśleć o dzidzi jak ostatnio - znaczy ze bardzo, ale gdzies to tam w podswiadomosci siedzi i czasem wraca, raz mocniej nasilone raz mniej, dzis jakis dolek maly, ale go odpycham. a powiedz wiadomo skąd takie przypadłosci masz? urok organizmu czy sa jakies przyczyny? sciskam mocno i 3maj sie :) musimy miec nadzieje i sie tak nie napalac a bedzie git!!!
smacznej kolacyjki życzę :)
ja mykam do męzusia. do juterka

Ostatnia edycja:
Zaraz będę wpisywała na listę bo chwilę siadłam do kompa bo tak to leżałam sobie przed telewizorkiem bo ten kręgosłup mi dokucza :-( O nikim nie zapomniałam i wszystko mam na skrzynce więc się nie denerwować :-D

Marcepanek - mi kręgosłup siadł po Karoli zupełnie że na zabiegi chodziłam a teraz od nowa polska ludowa :-D Dobrze że we wrześniu mam rehabilitanta bo bym się wykończyła :-D Jak masz możliwość to znajdź sobie kogoś do masaży na tą ciążę bo niestety jak przy młodym Cię bolały teraz też nie odpuszczą :-( A ja trzymam kciuki żeby z tym maluszkiem było wszystko ok :tak: A że nie widać - kobitko bo ty drobniusia jesteś :-D Też bym tak chciała :sorry2:

krakowianka - to dobrze że nudności ustępują a w miarę czasu będą odchodzić w zapomnienie :tak:

mama - mam nadzieję ze Domisiowi się szybko poprawi :tak: Nie ma nic gorszego niż chore dziecko. A powiedziała lekarka co to jest? Żeby Zuzia się nie zaraziła od niego.

nagapalma - no mój mąż chodzi do faceta ale wolałam żeby się upewnił czy ma doświadczenie z kobietami w ciąży i podobno ma więc :sorry: Problem z ciężarnymi jest taki że nie położysz się na brzuchu i trzeba bardzo ostrożnie masować dolny odcinek kręgosłupa i to na siedząco albo na specjalnym fotelu do masażu dla kobiet w ciąży :-D A ze takich prawie nikt nie posiada to trzeba będzie na krześle a to mało wygodne niestety :-( No zobaczę w czwartek to wam powiem czy warto było wybulić 50 zł za pół godziny masażu :-D A jak chcesz przytyć to Ci mogę podesłać parę kilo :-D

A ja sobie posiedziałam i pooglądałam głupoty w telewizji i mam już dość leżakowania a zaraz trzeba kłaść się spać :-(

Czytałam ze kolejne mają problemy z teściami :sorry: Współczuję bo wiem co przechodzicie - my się na szczęście wyprowadziliśmy na swoje całkiem szybko chociaż od 4 miesiąca ciąży mieszkałam u teściów a wyprowadziliśmy się jak Karola miał 8 miesięcy dopiero bo remont nas zeżarł :-( Mieszkanie kupiliśmy w lipcu a wprowadzaliśmy się w grudniu - generalny remont niestety był konieczny bo tu był syf ale lepiej generalka niż z teściami :-D I nawet te kolejne 28 lat spłacania kredytu mi nie straszne bo mamy ten z dopłatami przez 8 lat i jesteśmy na swoim :-D Lepsze ciasne a własne :tak: Bo co to jest 47 m2 ale wolę to niż 60 m2 z teściami :-D A teściowa próbowała podburzać M przeciwko mnie ale się zawiodła bo M stanie zawsze po mojej stronie i poprze moją decyzję bo to ze mną wziął ślub, mnie kocha i ze mną założył nową rodzinę :tak: :-D

ja już się zabrałam za stania ale niestety jeszcze nie widzę 2 kreseczek.mimo to czuje ze coś się dzieje.może to od leków hormonalnych.biorę luteine i duphanse na potrzymanie w normie progesteronu.

jak myślicie te leki mogą wpływać na to że jestem senna i się jakoś tak inaczej czuje??

Wróciłam z wypadu o 9. Koleżanka ma nadal problem i leczy się dalej po zabiegu. Biedula. Miałam więcej szczęścia.
pysia o dietę proś mamę bo ja mam naprzemienna nie ducana.
Witaj Groszku luteina na pewno zmienia samopoczucie a którą bierzesz? A tego drugiego nie znam , może pomyliłaś nazwę bo na necie tez nie znalazłam

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki, podglądałam Was dzisiaj tylko, bo miałam straszny dzień w pracy, jutro nie zapowiada się lepszy.....
Czekam na @, wolałabym aby jednak nie przyszła.
Dzisiaj się dowiedziałam, ze koleżanka jest z drugim dzieckiem w ciąży w 9 tygodniu, a pierwsze dziecko ma niecałe dwa lata, fajnie, no nie....ale cieszę się jej szcęściem bo długo była sama.

Zizi witaj ja też cięzko mam w pracy więc cię rozumie. Jakoś trzeba się męczyć dalej...U mnie @ dalej ciapie. Trzymam &&&&&&&&&&&&& żeby Twoja nie przylazła..
Szczypawki kochane Pol wzywa

Ostatnia edycja:
reklama
witam nocnie ;0)
ja wróciłam o 23-ciej od fryzjera i mam new kolor na głowie i jestem bardzo zadowolona!!!
Humor od razu lepszy hihi

monisia - testujemy jutro czy w czwartek bo obiecałam sobie, że zatestuję razem z Tobą :)

dobranoc wszystkim
dzień dobry jaewa

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry