• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zjola, ja w to nie wątpię, w końcu musi się udać i koniec... ;-)
A jaki etap u Was? Robił Twój M te badanka hormonalne? - coś mi świta... ;)

Palma
, a co Ty z tym brzusiem tak często masz??? My też ruszamy w góry w sobotę!

reklama
ewelina - a własnie nie wiadomo i ze stresu boje sie juz w ciaze zachodzic, jelitka bola od czasu operacji usunięcia wyrostka czyli dwa lata, do tego dochodza zaparcia i zatwardzenia, a teraz od paru miesiecy boli mnie żoładke, ten tydzien to juz masakra, byłam u gastro przepisał metronidazol na jakeis niby bakterie, bo to moze one a moze nie i inne takie na zgage i kupencje. Ogólnie nikt nic nie wie ... Mozna sie załamać
Gdzie sie w góry wybieracie ?

Nagapalma, mój P kiedyś miewał podobne dolegliwości i gastroskopia wykazała, że ma zapalenie żołądka i opuszka (?), czy coś takie...lekarz przepisał mu właśnie jakieś tabsy na bakterie i kazał pić raz dziennie Actimel, unikać ostro przyprawionych dań, nie pić gazowanego i teraz ma spokój...ale co się namęczył to jego.
A na zaparcia wcinaj suszone śliwki...pij letnią przegotowaną wodę rano na czczo, może pomoże. Współczuję...ale oby dolegliwości ustąpiły, wszak wyjazd przed Tobą!!! :tak:
Brykamy do Zakopca... ;-)

Nagapalma, o widzisz! My w tym roku mamy ambitniejsze plany aniżeli Gubałówka, Morskie czy Kasprowy, ale jak będzie zobaczymy ;-)
Na długo jedziecie? My na bite 2tg. :-)

Nagapalma - Górny Śląsk. Pozdrawiam

Ewelinko - robił hormonki i wyszedł wysoki testosteron i niski poziom LH. Okazało się też, że ma przewlekłe zapalenie jąder i dostał antybiotyki i jeszcze lek na poprawę poziomu LH i jakość nasienia (kurczę nazwy nie pamiętam!). Za dwa miesiące ma powtórnie zbadać nasienie, no chyba, że do tego czasu się uda zafasolkować! Tak powiedział lekarz. Na razie fasolinki ni ma. Więc łykamy, czekamy, testujemy, badamy, łykamy, czekamy, testujemy ... :rofl2:

Zjola, przynajmniej wiecie na czym stoicie - super!!!!! M się wyleczy i tylko patrzeć, jak wkleisz nowy suwaczek! Trzymam kciuki za WAS! ;-)

reklama
Dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna :-D

kath - moja teściowa i mąż palą - myślisz że przestali jak się wprowadziłam w ciąży? Dobrze że palili tylko w kuchni :dry: bo ja i tak byłam chora na wszelkie zapachy więc tam nie wchodziłam :-) Ale lepiej na swoim :-D

palma - no byle dociągnąć do jutra :-D Dzisiaj pomyłam gary i musiałam sobie siąść na pół godziny bo zdechło. Zastanawiam się jak ja będę za 4 miesiące funkcjonowała - chyba na wózku :-p

ewelinka - zazdroszczę wypadu w góry :-) Też bym sobie odpoczęła i połaziła :-D Ale mnie korci :-D

Ledwo wstałam już leżę :-D Jeszcze teściowa mnie właśnie wkurzyła telefonem - i... ojoj nie zdążyłam odebrać :-D Kto dzwoni wcześnie rano do domu gdzie jest małe dziecko? Wrrr... Zaraz idziemy na spacerek króciutki do sklepu z Karola bo jej obiecałam jak zje śniadanie :-D Ale coś widzę że powoli to jej idzie :-p

Siadam do suwaczków bo wczoraj usnęłam :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry