• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie z Wami wieczornie :)

Majqa nie martw sie ile razy bylo tak ze moim znajomym test przed @ wychodzil z I a potem po 2 tyg zrobily jeszcze raz i byly II :)

Ja nie zagladalam do Was wczesniej bo wyprowadzamy sie z tego miejsca gdzie jestesmy i szukamy domu z basenem na lato jak w sam raz....Tylko dzielnic jest tyle w Sydney ze sie poplakac idzie i nie wiadomo ktora wybrac....Jedne gorsze, drugie lepsze....oszalec idzie... wrrrr
Nie chcemy jeszcze kupowac tylko sie porozgladac gdzie warto kase ulokowac...

A co tam u Was dziewuszki?

reklama
SOL, połazisz jak urodzisz, bo o odpoczynku możesz zapomnieć :-p - z chęcią się zamienię, ja Ci wyjazd w góry, Ty mi bębenek, może być? :-D

Jaewa
, wybierzcie Żuławy!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D Ciągle w "depresji" będziesz... ;-)

Sol - u mnie jest o tyle dobrze, że nikt prócz teścia nie pali i on co zapali to słyszy "zgaś to!" od teściowej. Jak przyjeżdża do nas to wychodzi przed blok, a jak my do nich, to też idzie do kuchni. Ale co z tego, jak i tak wszystko do pokoju leci. No ale to zawsze jakiś postęp. Może jeśli uda się zajść w ciążę, to z domu też będzie wychodził, chociaż na korytarz (czego też nie znoszę - bo potem cała klatka śmierdzi), a przynajmniej nie będzie palił w domu. Oby.

Ewela witaj Kochana!!! No ja wole nie byc w depresji :P bo za czesto w niej jestem hahaha :P
No nic zobaczymy co z tego wyjdzie....Teraz wakacje nam sie zblizaja i wyprowadzic by sie bylo milo w inne miejsce ....I wszystko naraz no :) Ale damy sobie rade!

Co do palenia moj S pali ale ja sie juz przyzwyczailam.... bo co mam zrobic?:)Tylko on glownie na balkonie, ogrodzie sobie pali :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewelina - kusząca propozycja :-D Ale ból kręgosłupa dołączam gratis :-D A bębenek mogę oddać bo zostało mi jeszcze pare kilo do zrzucenia :-D A dzidzia zostaje u mnie :-D

jaewa - też chcę domek z basenem :-D Tylko ze u nas zima idzie :-p No chyba że byłby w domu pod zadaszeniem i taki podgrzewany :-D

kath - teściowa też jak zapala to teściu się drze "zgaś to"/"nie pal" i czasami w lato wyjdzie na balkon ale w zimie? W życiu :-D A ja wprowadziłam w domu całkowity zakaz palenia bo Karola już woła na nocnik i łazienka musi być dostępna :-D Teraz M wychodzi przed blok. W zimie też będzie musiał wyłazić - a może do tego czasu rzuci :sorry: marzenia ...

Spadam pokarmić to małe jestestwo bo w życiu nie wyjdę po te zakupy :-D

Jaewa, a pewnie, że dacie radę. Kto jak nie Wy? :-D A ja niestety ciągle w depresji, taki urok Żuław - tereny depresyjne hyhyhy

Sol, ja się piszę tylko na zawartość bębenka (prosze nie kojarzyć z flakami) , za resztę dziękuję - postoję :-D

Pralinka, smacznej kawki i "szybkiej" pracy :-)

Sol jak mieszkalismy w Nowej Zelandii takich wygod nie bylo bo tam zimno...ale tutaj sa baseny i masz zaraz obok swoje patio z grillem, ogrod z palmami :)))) No tylko zeby jeszcze tak goraco w lato nie bylo to by bylo git :(

Ja sie wlasnie zastanawiam ile w tym miesiacu bedzie trwal moj cykl...Czy tez jak po przestaniu brania tablet 35 dni?....Zobaczymy....Nawet nie wiem czy mam owulki ale mam nadzieje ze tak :) Ok mialam sie nie nakrecac! :P Bo juz bzdety pisze:) Nawet nie zwracalam uwagi w tym cyklu na to czy mnie jajniki kluja ale jedno co wiem ze mnie piersi bola....Wiecie co to moze byc? Ja jestem jakos w polowie cyklu teraz...

Ewela sex telefonu z S nie bylo wczoraj bo pozno dolecial na miejsce a mi sie tak spac zachcialo ze puscilam mu txta ze zgadamy sie dzisiaj :)

Malapralinka witaj kochana :)

ewelcia :-D nie no nie oddam maluszka :-D Męczy mnie ta ciąża w kwestii kręgosłupa i wiem ze lepiej nie będzie tylko gorzej z nim ale ... ehh - czego się nie robi dla dziecka :-)

pralinka - suwaczek już jest i mam nadzieję że dzisiaj jednak szybko praca minie i sobie odpoczniesz :-)

jaewa - takie nie obserwowanie daje najlepsze rezultaty :-D Stres związany z wyczekiwaniem i obserwacjami może nawet hamować owulacje - tak było u znajomej - a jak wzięła się za pisanie pracy nauczyciela dyplomowanego to się pewnego dnia obudziła po 4 miechach pisania i do łazienki - a mąż ginekolog nic nie zauważył :-D w trzecim miesiącu była :-D

Idę się połasić żeby mnie małż pomasował :-p

reklama
jaewa - trzymam &&&& by się szybciutko udało :)
ogólnie wszystkim tego życzę.
A teraz uciekam sprzątać, bo potem siostrze firankę uszyć muszę ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry