• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sorbuś, wybaczamy..najważniejsza Twoja wygoda i Kruszka, a my..to tam wiesz...drugi plan ;-)
Wieści od Iwonki jeszcze chyba nie ma, też czekam niecierpliwie...

Mniam....mniam...herbatka zielona cud miód malinka :-D

reklama
Witam się na chwilkę:)
Wylazłam z piwnicy na obiad:)) Ale już musze wracać... bo mi praktykant ucieknie... bo dalam mu tylko 20 min przerwy a tam wsio pozamykane i jak wróci to muszę iśc bo sobie pojdzie....

Doczytałam tylko że Nagapalma też jedzie w gory i też na tydzień:)) Oby brzuszek odpuścil bo doskonale wiem jak potrafi zepsuc wypad!

Co do teściów to sie nie wypowiadam. Mieszkałam z nimi 2 tyg zaraz po ślubie i uciekłam. Nie dałam rady robić za służąca i kucharkę i sprzątaczkę i wogóle mnóstwo innych historii się przyplątało.
A palili kiedyś oboje ale juz rzucili więc w ciąży nie będę mieć problemu:))

Pa pa

Ewelinka jaki tam drugi plan no cos ty ale tyle piszecie że ciągle nie na bieząco jestem a tyle nowych dziewczyn doszło - nie łapę tez czasem ehhh - no nic bedę się starac

ciekawe czemu Iwonka nic nie pisze

monia i nagapalma - miłego wypoczynku

jestem po zakupach,po obiedzie,teraz z kawa zasiadlam do Was...
matko jak mi sie spac chce-co za pogoda:crazy::baffled::baffled:wicher taki,ze wszystkie drzewa na odgrodzie ma "tańczą":dry:Tomi juz wyregulowal okna na zimowe bo jak sa na letnim to przez tym wichrze normalnie gwiżdże :sorry2:
teraz konczy fugowac schody na tarasie.

czy Wy tez macie taki dzien do niczeg......?

Sorbuś, może jeszcze wyników nie ma...nie wiem, ale pewno się niebawem odezwie...
No wiem, ja też się ostatnio tu gubię i już mylę co u której słychać i w ogóle...jakaś ostatnio roztrzepana jestem strasznie....

Mama, u mnie też wieje, jak cholercia...

u nas pogoda nawet ok

i ogólnie oklapłam teraz bo powoli kończę na dzis - ale dzien generalnie na wysokich obrotach i do tego wylałam cała kawe na siebie ehh dobrze ze zimną

sorbuś witam ciepło!!!

mama u mnie dzisiaj pogoda idealna na pranie bo wietrznie dosc ale i słonecznie i ciepełko choc rano o 7 było zaledwie 5 stopni :) brrrrrrrrrrrrrrrr zimno

wsciekła jestem okrutnie. Dekoder polsatu mi nawalił i nie dosc ze na naowy musze czekac 3 tygodnie to jeszcze zeby zerwac umowe to musze 3 miesieczne wypowiedzenie złozyc i oczywiscie płacic :) zdzierusy jedne

SORBUS- czesc kochana-pisalam do Iwonki-bete odbiera jutro:tak:
EWELINKA- no,no....;-)moze......:tak:
RENNA- no to nieciekawie z tym polsatem:baffled:ja tez mam polsat cyfrowy ,ale nawet nie wiem ile jest wypowiedzenia...

matko-pije kawe a i tak zasypiam...a jutro maja byc deszcze,burze i wichry-dzis chociaz slnko sie przebija..

MARY-BETH,SOL,MONISIA,MONIA,ZAPMARTA,BIBINKA,WISIEŃKA,MARAN,NIKA-mysle o Was!;-)

PYSIA- jak tam dzwonilas do ginek???:sorry2:
AGA- dzis wolne???
EWCIA- jak samopoczucie???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry