• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewelinko- nom, na grzybki:tak:;-) :*
a u Ciebie normalnie czuję wiesz.... :****
senna powiadasz... :*****************

A sosik pieczarkowy był/będzie??? :-D:-D:-D:-D
Nie...nie...nie...pewnie przepracowana jestem i wiesz....:zawstydzona/y:...sama się już pogubiłam w tym wszystkim :sorry2: poczekamy - zobaczymy, ale na cuda nie liczę ;-)

Monisia, to czekaj do jutra, jak się nie zjawi to wtedy test/beta... ;-)

Się wzruszyłam http://www.zosia.piasta.pl/carpediem.htm
Z dźwiękiem proponuję...

Ostatnia edycja:
Renna- na pewno, na pewno na grzybki:tak::tak::-D
uzbieraliśmy prawie całe wiadereczko prawdzwików i podgrzybków:tak::tak:

Ewelinko- nie sosiku nie będzie;-) K. nie chce sosiku,
a ja w ogóle grzybów nie lubię:no:
zaraz będą się robić marynowane, a mniejszą część wysuszę:tak:

Ewcia, ja uwielbiam grzybki pod każdą postacią ;-)

No nic idę ten obiad robić, wymyśliłam na szybko spagetti, więc zbieram się...

Buziaki dla wszystkich*

Monisia - przeczekaj do jutra rana z tym testem. :*

Sol, Renna - dzięki za odpowiedź na moje wątpliwości. Uspokoiłyście mnie. :* Od wczoraj mnie lekko podbrzusze pobolewa *a raczej tak jakby ćmi) ale staram się tym nie przejmować. Przede wszystkim zbliża się "termin spodziewanej @", a po drugie zaczynam jutro 8 tydzień to już ma się prawo wszystko bardziej dynamicznie rozciągać... Tak się pocieszam.

Bunia, już sobie doczytałam. I Tobie i Nagapalma i Lilou współczuję takich doświadczeń bólowych.

Ewcia
- zazdroszczę grzybobrania. :)

Mama - nie jesteś sama z dniem do niczego. Ja przed chwilą wstałam, spałam prawie 2 h. :/ Do niczego się dziś nie nadaję, a artykuły czekają. :/

Jeszcze mój kot walnął - przepraszam - smrodliwą kupę do kuwety i zasmrodził pół domu :/ a ja mogę tylko prysnąć odświeżaczem i czekać, aż Mąż wróci, żeby posprzątać, bo mnie się kuwety dotykać nie wolno.

Ewelina- to ja wpadam na obiad :))) bo mój K. nie przepada za spaghetti...

Krakowianka- nie ma czego, bo z całego wiadra ja znalazłam tylko jakieś 6 grzybków:-D:-D

Ostatnia edycja:
krakowianka ciesze sie ze mogłam pomóc choc odrobinke!!

ewcia a grzybki sa super!!!!!! Ja uwielbiam grzyby nawet bardzo bardzo

groszek witaj!!!!

Jeszcze mój kot walnął - przepraszam - smrodliwą kupę do kuwety i zasmrodził pół domu :/ a ja mogę tylko prysnąć odświeżaczem i czekać, aż Mąż wróci, żeby posprzątać, bo mnie się kuwety dotykać nie wolno.

ja taż mam kota w domu i wiem jak to pachnie.
prubowałaś taki pampersy do kuwety wtedy tak ne smierdzi i nawet kobietom w ciaży mozna to wymieniać ponieważ skóra niema kontaktu z''bakteriami toksoplazmozy ''

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry