• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
klaudusia gratulacje!!!!

mary ja od września przechodzę na Dukana- normalnie ta dietka ostatnio tu rządzi ;-) dopiero od września, bo teraz to muszę jeść co mam w lodówce- a to na Dukana nie pasi, a kaskę dopiero będziemy mieć na porządniejsze zakupy, to już je zrobię pod tym kątem. a pozatym ja taka dziwna jestem, że jak coś zaczynam to zawsze od poniedziałku albo od 1 dnia miesiąca (no i do tego czasu godzę się z tą myślą) :-D

reklama
klaudusia Gratki gratki i najlepszej ciązy
Mary dobrze, ze macie kogos znajomego, zawsze zrobi staranniej i taniej, czekamy na decyzje i foty.
Buniu jak mi mówisz wisnióweczka to od razu widzę oszroniona szklankę z lodem i apetyczna wiśniówką iiii dopełniam spritem, mniam
mama ja nadal nie jem chleba a dziś robiłam mielone wołowe pieczone w piekarniku, smakowały jak z patelni i bez tłuszczu a do tego warzywa na patelnie. Więc niby po diecie ale jednak się staram nie opychać.
Ewciu on nie ma ciemno, jemu świecą najpiękniejsze gwiazdy i przede wszystkim aureolka Aniołkowa, a Twój tata na pewno nie pozwoliłby wnusiowi się bać, tulę...

Ostatnia edycja:
ja bym też brała, jakby mi starczyło na remont- jak tak piszesz, to normalnie tak ci zazdroszczęęęęęęęęęęęe :-D
bierzcie- tylko jak wiśnióweczka pisze, dokładnie go obadajcie. ale podejrzewam że u was tam nie ma takich oszukańców jak tu w Polsce, a w dodatku pewnie przez agenta to może i ryzyko mniejsze :-) chyba że cena podejrzanie niska, to musicie oklepać, żeby sprawdzić czy się nie sypie ;-) :-p
Cena niska, bo wszystko do remontu. W sumie haka żadnego nie ma - ludzie chcą kupować mieszkania, które są pucuś glancuś i wszystko gotowe, tylko się wprowadzić. Ja też chcę tam wszystko zrobić, szczególnie jak ma być dzidzia prędzej czy później! :-):happy::tak: No, i poza tym żeby mieć przytulną chatę... :happy2:

Bunia - doczekasz się, kochana! Zobaczysz! W momencie, jak nadzieja podupadnie, praca przyjdzie! :tak: Ściskam kciuki, kochana!

Witam wieczornie,
ja juz po testowaniu :-) Wynik w załączniku... Mąż mi kazał zrobić, bo miałam jutro testować. Sorki za jakość ale mi właśnie wszystkie baterie od aparatu padły i musiałam robić telefonem. Ale najważniejsze widać :-D

GRATULACJE KOCHANA!!!!!! tak sie cieszę!!!!!
A jakie miałaś objawy????? Kiedy miała być @????

Ostatnia edycja:
My właśnie wróciliśmy, piwko polane i pijem...
Wisienka i jedno i drugie :) przyszły pasi ale wtorek i piątek. W pon wracamy z weseliska a w srodę jedziem do soli na ta wizyte w sprawie genetycznych. także zostały dwa dzionko ;)
Mery dzięki że pytasz, jakos się trzymam, choć różnie to bywa. 3mam kciuki za trafną dezycję odnośnie swojego kątka na ziemi ;)
Hej Ewcia :)
Klaudia gratki!!!

Monisia od dwóch dni bolą mnie piersi i mi urosły :-) no i miałam plamienia takie jak na @ ale wczoraj się skończyły. Chyba na razie tyle. A @ powinnam dostać wczoraj.

MONISIA- witaj wieczorkiem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete za Twoje jutrzejsze testowanko-daj nam szybko znac:tak::tak:
EWCIA- juz zamknelam lodowke:sorry2:
WISIEŃKA- no wlasnie-chodzi o te nawyki z diety-ja teraz tylko w piekarniku robie miecho-pycha!!ja mam jeszcze troche do zrzucenia wiec jeszcze troche czasu mnie az wroce do w miare normalnego jedzienia ,ale poczekam-teraz biore hormony wiec na za wiele nie licze:sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry