• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARAN- powitac:tak:i pożegnac:-D:-D

MAJQA- tak trzeba pic minimum 1,5 litra wody(czyli butelke) i do tego normalnie kawe ,herbate-tak zeby lacznie bylo 2 litry plynów:tak:duza dawka nabialu moze obciazac nerki latego woda jest niezbedna:tak:

To mój pierwszy cykl. Też jestem zaskoczona, bo na pierwsze dzieciątko czekałam 6 cykli... myślałąm, że troszke sobie pobarszkujemy z mężuliem w łóżku a tu za pierwszym razem strzał celny :-) BUNIA ja też mówiłam, że nie chce mieć drugiego ale zaczęło się chcieć no i wyszło.
Dziś jeszcze dowiedziałam się bardzo smutną wiadomość. Syn mojej dobrej kolezanki dziś po północy zmarł :-( urodził się 9 sierpnia w 26 tc i nie przeżył...

bunia wiem, że środowisko tragedia itp. po prostu teraz jak widze fajki to bym "ubiła" palącego bo to głupota na własne życzenie sie truć i innych... gdyby nie choroba taty nie miałabym aż takiego rygorystycznego spojrzenia na ta sprawę. A można wiedzieć czemu bliżej niż dalej? oczywiście się z tego cieszę :D

ja się znów cofnęłam... oczekiwanie na @ po, potem na 2, na 3, w międzyczasie badania, wizyty u gona. makabra. a jako nastolatce i nawet do ubiegłego października byłam przekonana, że zajść w ciąże to pikuś, i że to taka prosta sprawa... nic bardziej mylnego... ehhhh do d....

w początkowych postach przedstawiałyście się więc i ja to uczynię ;)
Mam na imię Maria dla wszystkich Majka :) mam lat 27 (w listopadzie skończę) i jestem z okolic Krakowa :)
Nie pracuję - zajmuję się dzieciaczkami
Nie nadrobię wszystkich postów więc jeśli kto ma ochotę podać mi swoje imionka - będzie mi miło

To mój pierwszy cykl. Też jestem zaskoczona, bo na pierwsze dzieciątko czekałam 6 cykli... myślałąm, że troszke sobie pobarszkujemy z mężuliem w łóżku a tu za pierwszym razem strzał celny :-) BUNIA ja też mówiłam, że nie chce mieć drugiego ale zaczęło się chcieć no i wyszło.
Dziś jeszcze dowiedziałam się bardzo smutną wiadomość. Syn mojej dobrej kolezanki dziś po północy zmarł :-( urodził się 9 sierpnia w 26 tc i nie przeżył...

przykro mi :-(

mlodam bliżej- bo teraz "chyba" miałam owu (bez leków). może wkońcu mi się uda, bo prawie 2 lata walczymy. to już raczej bliżej- niż dalej też :-D

reklama
Witajcie!!!
Zaglądam na chwilkę i zaraz muszę niestety znikać spać:(
Klaudusia gratuluję wspaniałej informacji!!! Zaraź nas wszystkie:)

Przykro mi natomiast z powodu tego dziecka o którym piszesz...

Mam dziś bardzo wolny internet:crazy: :wściekła/y:nie wiem co jest grane ale idę się kąpać:-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry