• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aga to akurat było zdjęcie zrobione w chwili, w której nie szło sobie tego odmówić. wtedy właśnie przyjechali do domku ci, co nie mieli wcale jechać i gdyby nie ich brat to byśmy wogóle wakacji nie mieli... nerwy mi puściły i tyle :-p a tak to nie palę- chyba że mam atak jelitowy, to wtedy konieczny jest dla mnie papieros. niestety, ale jedynie to pomaga mi przetrzymać te dolegliwości. całkowicie rzucę jak wkońcu mi się uda zaciążyć- dla dzidzi dam radę z jelitami nawet!!

a o co chodzi, że posty omijane? przecież ci odpisujemy :sorry:

witam, żyje, ale dziś czasu brak na bb wiec nie jestem na bierząco widziałam tylko, że klaudusia ma II kreski wiec gratuluje z całego serucha :) no i znikam... może jutro bedzie lepszy dzien to coś popisze, ale myśle o Was i śle pozytywne wibracje...
no i oczywiście fluidki dla wszystkich starczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bunia nie kopć fajek, chyba że chcesz szybciej zachorować na jakies raczysko. ja po tym jak ojciec zachorował to tępicielem fajek jestem. wrrrrrrr a myślenie takie jak widze na miescie kogos z faja - szczegolnie mlodego - nie pal bo w przyszłosci skorupiak bedzie cie zjadał... ale to juz chyba zboczenie po obecnych moich doświadczeniach.

Klaudusia - gratuluję i trzymam mocno &&&&& by wszystko było ok i byś za 9 m-cy urodziła zdrowego bobaska

mama - przy Dukanie pije się dużo wody by nerek nie uszkodzić to prawda?

mary - moim zdaniem dom to dobra inwestycja a remonty cieszą ale i kosztują

Ostatnia edycja:
Dorotko- ja wiem, że tam nie ma ciemno, ale jakoś tak sobie wmówiłam...
A w ogóle dziś środa... a w środy zawsze jestem...
gdyż Synuś urodził się w środę...

Mlodam- witam Cię :)

Mama- grzeczna z Ciebie Dziewczynka, że zamknęłaś lodówkę:tak::-D
A ja nie mogę się opędzić od jedzenia:sorry2:
Cały czas bym coś jadła, a teraz to w ogóle mi się włączyło:sorry2::sorry2:

Aga- tak jak napisała Bunia i Mlodam...
Przecież odpisujemy...
a gdy czasami się nie odpisze, to tak bywa... mnie już nie raz ignorowano:sorry2:

bunia nie kopć fajek, chyba że chcesz szybciej zachorować na jakies raczysko. ja po tym jak ojciec zachorował to tępicielem fajek jestem. wrrrrrrr a myślenie takie jak widze na miescie kogos z faja - szczegolnie mlodego - nie pal bo w przyszłosci skorupiak bedzie cie zjadał... ale to juz chyba zboczenie po obecnych moich doświadczeniach.

kochana, z moimi jelitami to sprawa jest bardziej skomplikowana :sorry: przy skurczach muszę rozluźniać mięśnie a to nie łatwe, a po papierosie lepiej to wychodzi, szybciej przechodzi :-D wychodzi mi tego raptem kilka papierosów miesięcznie, więc tragedii nie ma :sorry: a tak szczerze, to skorupiaka prędzej dostanę z tego "świeżego" powietrza niż od takiej ilości fajeczków :dry:

Dziękuje Wam wszystkim. Obiecuje, że jak będę miała więcej czasu to częściej będę z Wami pisać. Na razie musze lecieć, bo jutro do pracy...
No i przesyłam Wam fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Powodzenia dla dziewczyn, które jutro testują. Oby też ujrzały dwie kreski!!!
Dobranoc!

reklama
klaudusia a długo sie starałaś, czy to po prostu pierwszy cykl? bo widzę że masz maleństwo, czyli nie przeraża się ganianie za dwójką maluszków. podziwiam- ja to bym chyba na drugie się zdecydowała, jak te pierwsze by samodzielne (o ile zdarzy mi się wogóle pierwsze, ale teraz już jestem bliżej niż dalej ;-) )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry