Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja od wczoraj na hormonach i nie licze ze schudna,ale zebym chociaz dzieki dietce nie przybrala.mam jeszcze do piatku II faze a od soboty przez 5 dni znow bialka
V-JOLKA- powitac,jak tam w pracy???
niedlugo Mlody pojdzie do szkoly i bedziesz sama w sklepie![]()

jedz ,wybiera piekności i na pewno szybko zejdą;-)ja wlasnie wstawilam kuraka do piekarnika,zaraz wstawie ziemniaki-tylko dla dzieci wiec 4 sztuki.
Kupiliśmy dzisiaj Karoli ta dużą piłkę z cyckami do skakania. Ale nie tylko dla niej bo i ja korzystam - jest świetna do rozluźniania mięśni kręgosłupa dolnego a Karola ma zestaw ćwiczeń na nią. Jak byłam kiedyś u mojej siostry w wakacje w Wawie to chodziłam z nią na rehabilitację bo taki mieliśmy układ że przyjeżdżam jako niania
Pan rehabilitant zaprosił mnie do środka na zajęcia bo mój ojciec z Bacią nie wchodzili z nią bo nie mają czasu bo muszą w tym czasie coś załatwiać a że ja bym się nudziła to weszłam :-) Okazało się ze dostałam jednocześnie misję pokazania w domu ćwiczeń dla Marty żeby mogli i oni z nią ćwiczyć
- w życiu się nie spodziewałam ile można przeprowadzić z dzieckiem ćwiczeń na piłce i jaką to może być frajdą a jednocześnie terapią. Tak więc teraz Karola ćwiczy sobie kręgosłup na piłce poprzez zabawę a ja odciążam go i się relaksuję
Nie wiem kto jest bardziej z tej piłki zadowolony
A zaraz spadam robić blok czekoladowy bo naszło mnie
A na obiad mam pomidorową i pierogi 
Ale te obrazy są boskie 
Całkiem dobra