reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine: a Ty gdzie sie podziewasz?? pewno w bibliotece biedna zakuwasz, co?? a może już wypatrujesz nowego domku ?? przyznaj nam się tu szybciutko :)

czesc dziewczyny! juz jestem :)
maly spi... biedny rozemocjonowany padl w 3 minut... bylismy dzis u pediatry na szczepieniu... biedny :(

a u nas dzis piekne sloneczko wiec zapewne jak maly wstanie to pojdziemy na spacer
z tym domm to mamy wahania : zawsze sa + i -
plusy : cisza, przestrzen ogrod dla dzieci
minusy : dalej od paryza, a maz musi na 7 byc wbiurze i wraca miedzy 20h30 a 22 zdarza sie 23-24 wiec po takim dniu jechac 30min...
leopoldek bedzie mial damej do parku i placu zabaw, nie ebdzie widzial dzieci a tutaj mam 3 rozne skwery-parki kazdy 5 min od domu i mimo ze nie ma rodzenstwa w ogole nie jest zdziczaly i sie nie boi dzieci, na odludziu bedzie tylko on i mama...
aha no i F. woli dac dzieci do szkol w paryzu bo sa lepsze, ale z kolei ja nie mam ochoty zyc w centrum paryza, w huku, spacery po chodniku wsrod turystow... halasliwi imprezowi sasiedzi... i metraz 2 razy mniejsze za 30 % wiecej... cudowna logika...

Ostatnia edycja:
reklama
maryla nie martw się, dasz radę. Teraz powinno się ruszyć, w końcu tak jak dziewczyny piszą idzie wiosna!!

Mam pytanie do was, może któraś zna skuteczny sposób na pozbycie się zalegających resztek w pojemnikach na proszek i płyn do płukania w pralce otwieranej od góry? Ja je mogę tylko w całości wyjąć i przepłukać, ale to nic nie daje, nawet moczenie w wodzie nie pomogło, dalej w tych zakamarkach są resztki, a wkurza mnie to strasznie...

no jestem, zakupy zrobione-zabraklo mi kalafioru i fasolki szparagowej bo robie dzis zupe gesta,warzywna na smietanie i na drugi placki ziemniaczane:tak:ZAPMARTA-a ile placilas za znieczuleni zoo:confused:ja nad tym teraz mysle-dwa porody bez i teraz kolej zeby sobie ulzyc:tak: MARGOLCIA b e a t k a -witam:)))))))

płaciłam 400 zł, jak na Warszawę jeszcze nie tak drogo. Miałam nie brać, ale miałam skurcze co 1,5-2 min a rozwarcie małe i dlatego się zdecydowałam, bo nie miałam jak odetchnąć między skurczami. Tak może bym i wytrzymała, ale jeszcze mi położna doradziła, że przy zszywaniu nie boli, więc się zdecydowałam.

płaciłam 400 zł, jak na Warszawę jeszcze nie tak drogo. Miałam nie brać, ale miałam skurcze co 1,5-2 min a rozwarcie małe i dlatego się zdecydowałam, bo nie miałam jak odetchnąć między skurczami. Tak może bym i wytrzymała, ale jeszcze mi położna doradziła, że przy zszywaniu nie boli, więc się zdecydowałam.
dzieki kochana,musze sie zorientowac ile kosztuje w Poznaniu,ja do 6cm to wytrzymam,moze do 7 cm rozwarcia ale potem...nie rodze:))chce zeby ten porod byl choc troche mniej bolesny,jesli sie da,a ze zniczuleniem sie da.a dobrze sie czulas po zniecz.pozniej-glowa nie bolala,wymiotow nie bylo??

JOSEPHINE- no musicie sie zastanowic-dla mnie dom to dom i nie zamienilabym na nic innego-ale to oje zdanie,cenie sobie ogrod-hustawki dla dzieci mamy,piaskownice,jezdza rowerkami-a sasiadow mamy sporo,wiec raz do nas ktos przyjdzie z dziecmi raz my do kogos-tu trampoline sasiad ma,innt drewniany domek dla dzieci i jest radocha.mamy do Poznania jakies 15 km wiec do szkoly sredniej dzieci beda jezdzily do Poznania a przedszkole,podstawowke i gimnazium mamy tu i liceum ogrodnicze.nam jest tu super a Wy mieszkacie tam ,tam macie inne zycie i sami musicie zadecydowac.powodzenia zycze!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się cieplutko i słonecznie :happy:
Dzisiaj mam wolne od pracy i na szczęście pogoda dalej wiosenna w tej (zazwyczaj) deszczowej i zimnej Anglii :tak::-)
Kurczę, dziewczyny, od mojego ostatniego wejścia na forum wczoraj przed południem zdążyłyście napisać 65 postów...:szok: i jak ja mam to później nadrabiać?... :-D;-):tak:

A u mnie kolejny fantastyczny dzionek bez @... :laugh2: Mam nadzieję, że już się nie pojawi i za tydzień o tej porze będę się chwaliła zdjęciem testu z dwoma kreseczkami :tak:;-):laugh2:

No i tak jak obiecywałam mu poprzednim razem, mój nic nie wie o braku miesiączki i o moich planach testowania... Ostatnia @ zaczęła mi się 42 dni temu, a on nawet nie załapał, że to tak długo ;-)

sergeevna-ja wciaz trzymam kciuki za Ciebie,AGUS KULE i MAME99:tak:a jak dlugie masz normalnie cykle??fajnie,ze narazie nic swojemu nie mowisz bedzie mial typowa niespodzianke a tak to moze juz by po test pobiegl i pewnie by chcial,zebys robila-ja tez juz bardzo ciekawa jestem wiec domyslam sie jak Ciebie skreca z ciekawosci:laugh2::-D:tak:to czekanie...:rofl2:ale to w koncu 7 dni a nie 2 m-ce:-)ja wypila, kawke,obejrzelam cos tam w tv i zagladam kontrolnie co tu slychac

Witam się cieplutko i słonecznie :happy:
Dzisiaj mam wolne od pracy i na szczęście pogoda dalej wiosenna w tej (zazwyczaj) deszczowej i zimnej Anglii :tak::-)
Kurczę, dziewczyny, od mojego ostatniego wejścia na forum wczoraj przed południem zdążyłyście napisać 65 postów...:szok: i jak ja mam to później nadrabiać?... :-D;-):tak:

A u mnie kolejny fantastyczny dzionek bez @... :laugh2: Mam nadzieję, że już się nie pojawi i za tydzień o tej porze będę się chwaliła zdjęciem testu z dwoma kreseczkami :tak:;-):laugh2:

No i tak jak obiecywałam mu poprzednim razem, mój nic nie wie o braku miesiączki i o moich planach testowania... Ostatnia @ zaczęła mi się 42 dni temu, a on nawet nie załapał, że to tak długo ;-)

ja trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszła i zebys juz nosiła w sobie dzidziusia :):):)

ja już sie nie moge doczekac wakcji bo wtedy większośc z Was będzie działać no i oczywiście listopada :) bo wtedy ja działam ale od wakcaji do listopada to juz tylko chwilka i sklep będzie miał roczek :):)

a ja znowu do was zaglondam... bylysmy na zakupach i na spacerze i teraz mala sie bawi..
mama05 co do znieczulenia to ja po nim wymiotowalam ale tylko 2 razy i bylam slaba, no i maz musial zostac ze mna na noc bo mialam nogi bezwladne i jak chcialam isc sie wykompac to maz mnie zanosil i kompal.
sergeevna trzymam kciuki , mam nadzieje ze to fasolka powoduje to spoznienie sie @

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry