reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLA-NO widzisz,czasem ciezko przewidziec kiedy klient przyjdzie-niby po wyplatach a nie widac-moze sie dowiedzieli o mojej wczorajszej kumpeli,ktora czakala na synka a urodzila corke i teraz wola poczekac,az juz dzieci beda na swiecie:-D:laugh2:juz Ci kiedys pisalam-teraz kobity stoja przy garkach,po obiedzie wyrusza na miasto:tak:a Ty co bedziesz jadla na obiadek-masz jeszcze salatke:confused:ja ogladam Nigelle ekspresowo-ta to potrafi narobic smaka.......

reklama
Josephine: a Ty gdzie sie podziewasz?? pewno w bibliotece biedna zakuwasz, co?? a może już wypatrujesz nowego domku ?? przyznaj nam się tu szybciutko :)

uff
uporałam się z myciem garów:-D
Nastawiłam kolejne pranie.
Właśnie przed chwilą zobaczyłam gdzie śpi moje kocie-w aucie mojego męża na przednim siedzeniu, zostawił otwarte okno, to mu się władowała, a łapki pewnie ma nie najczystsze:-D:-D. Muszę zaraz po nią pójść, bo nie jadła dzisiaj jeszcze.

MARYLA-NO widzisz,czasem ciezko przewidziec kiedy klient przyjdzie-niby po wyplatach a nie widac-moze sie dowiedzieli o mojej wczorajszej kumpeli,ktora czakala na synka a urodzila corke i teraz wola poczekac,az juz dzieci beda na swiecie:-D:laugh2:juz Ci kiedys pisalam-teraz kobity stoja przy garkach,po obiedzie wyrusza na miasto:tak:a Ty co bedziesz jadla na obiadek-masz jeszcze salatke:confused:ja ogladam Nigelle ekspresowo-ta to potrafi narobic smaka.......

ja saładke przed chwilką wciągnełam do końca - na raty ja jadłam :):), a co do obiadu to nie wiem co babcia dziś wymyśli :):)
no wiem z Tymi ludżmi to nigdy nie wiadomo :) ale ja taka niecierpliwa jestem a dziś jest naprawde masakra bo tylko 200 zł utargowałam - o zgrozo za co????? a do wtorku musze 5 tyś uzbierać :) więc wiesz stresuje się :(

MARGOLCIA-jadla,myszy juz nie spia:))))))))))

MARYLA-wiem,najgorsza ta presja ,ze terminy splaty gonia i kazdy dzie sie liczy:happy:bedzie dobrze-w koncu jest marzec-wiosna,(chociaz u mnie bardziej jesien)zobaczysz na koniec dnia napiszesz nam,ze dalas rade i jest OK:laugh2::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i tu właśnie mam z nią problem, bo ona jednak woli swoje chrupki od myszy. Je tylko wykańcza bardzo skutecznie, nie raz przyuważyliśmy jak się rozprawia z myszą. Mysz jest ciekawa do momentu jak się rusza i ucieka, a później to już jest blee :)
Nie mówiąc już o ptakach, potrafi nam przynieść pod drzwi upolowane ptaszysko,ale więcej z nim już nic nie zrobi :) :)

MARYLA-wiem,najgorsza ta presja ,ze terminy splaty gonia i kazdy dzie sie liczy:happy:bedzie dobrze-w koncu jest marzec-wiosna,(chociaz u mnie bardziej jesien)zobaczysz na koniec dnia napiszesz nam,ze dalas rade i jest OK:laugh2::-D

oboy bo jak nie to ja tu kiedyś nerwowo kipne :):) ja mam tak zawsze najpierw nabiore bo to fajne to fajne a potem mam stresa czy mi z kasą styknie - musze jeszcze troche siebie podszkolić :):)

reklama
MARGOLCIA- wiem,koty tak robia-kot naszych sasiadow robi dokladnie tak jak Twoj:tak:MARYLA a gdzie nam amba wciela ASIUASIU,KPI23,AGNIESZKA,PYSIE,JULIE-Ona chyba juz do nas nie zaglada:-( Gdzies nam kobity pouciekaly ,zajete praca...ciekawe jak u ASI przygotowania do slubu-to juz chyba 4 lub 3 tyg zostaly:confused:LOVELY-tez nas opuscila a przeciez to On zapoczatkowala ten watek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry