reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- ja tez tak robilam a dziewczyny maja nerwy ze stali i wola czekac:))ja jua robie zapasy testow bo wiem,ze ja tak dlugo nie wytrzymam i w dzien @ albo dzien po bede juz testowac;)))))

reklama
mama05, maryla86 i WIOLKA1509 - dziękuję, że trzymacie kciuki :tak::laugh2:

ja już też ledwo wytrzymuję, ale obiecałam sobie, że test zrobię dopiero 2 tyg po terminie... Ostatnio jak tak dużo mi się @ spóźniała, zrobiłam test (negatywny) i DOSŁOWNIE godzinę później już siedziałam z bolącym brzuchem i @... Więc teraz wolę poczekać, wiem, że teraz też się może tak długo spóźnić, ale zawsze to parę dni więcej mogę się poczuć jak przyszła mamusia ;)

:tak: ja mam iść na beta hcg dopiero 11-12 marzec bo 15 mam wizytę ,,, wię spokojnie sobie czekam i jak na razie sernik wcinam :tak: wiem obiecałam sobie dietkę i ograniczenia tak dla zdrowia nie dla wagi ,,,, :-D:-D:-D . mnie korci już od dawna zrobić test , ale jak sobie pomyślę że sie nie udało to mnie szlag trafia wiec wolę poczekać w tej nieświadomości ... :rofl2: , i myśleć że może ......??? wiem to głupie samą siebie oszukuję , więc czekam ,,,,,,:tak:... to już niedługo ..

mam tak samo!! :laugh2: też wolę zaczekać... :tak:

ojj, jak mnie mulić zaczęło w żołądku... :tak: :laugh2: fajnie by było, gdyby się okazało, że "zaciążyłyśmy" w tym samym czasie... :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziwiam za cierpliwość!!
Ja jak tylko podejrzewałabym , że w ciąży jestem to nie wytrzymałabym ani dnia dłużej w niewiedzy. A to wiąże się z tym , że jak mi czegoś nie wolno to wtedy mi się najbardziej chce, pewnie chciałoby mi się piwa napić, albo inne rzeczy , których nie powinno się w ciąży spożywać lub robić.
Czekamy z niecierpliwością na wiadomości ;-)( dziewczyny, które jeszcze nie wiedzą czy się udało zaciążyć)

dziewczyny, a że tak zapytam jeszcze... jak byłyście w ciąży, to nie miałyście takiego wrażenia, jakby brzuszek na wysokości macicy był tak jakby "twardszy"?... Bo bratowa mojej mamy kiedyś mi opowiadała o swoich objawach ciążowych (ma 2 szkrabów) i m.in. wymieniała taki "objaw"...

A JA WAM POWIEM MOJA WERSJE DLACZEGO WARTO ZROBIC test kilka dni po spodziewanej @-my z mezam ustalilismy ,ze zaczynamy w czerwcu i probujemy przez pol roku-jak sie nie uda odpuszczamy(ja mam taka sytuacje z jajnikiem ze dalej nie ma sensu) i bardzo czesto tak chcemy byc w ciazy ,ze brak @ to takie psychologiczne "zagranie"organizmu.dlatego jak bede w ciazy to 1lub 2 dni po spodziewanej @ test juz wykaze a jak nie bede to blokada "pusci"szybciej dostane @ to szybciej znow bedziemy dzialac:tak:;-)takie jest moje zdanie :-p:-DSERGEEVNA-tak brzuch moze byc w tym miejscu twardszy,ale wiesz jak to jest-ile kobiet tyle objawow:))najwazniejsze,ze nie masz @ i do najczestszych naleza mdlosci lub wymioty i przeogromna chec spania

Ostatnia edycja:
o juz 400 stron:-).
wiecie ci wczoraj sie wkurzylam tak ze z bezsilnosci sie poplakalam(pewnie bedziecie sie smiac ze mnie ale wam opowiem). kupilismy z allegro piekarnik z plyta ceramiczna ale ze takie nowe sa dosc droge znalazlam taki ktory stal na ekspozycji czyli nowy ale sporo tanszy. przywiozl go wczoraj kurier do tesciow bo my w Irlandii. kurier odjechal a my kazalismy im odpakpwac i sprawdzicz czy jest tak jak powinno byc . i... szyba od piekarnika zbita w drobny mak. no a poniewaz nie sprawdzili przesylki w obecnosci kuriera nie mozemy zlozyc reklamacji. ale bylam zla. a teraz musimy kupic takie drzwi do piekarnika i tak sie skonczyla nasz proba oszczedzenia pieniedzy

ja tak naprawde zadnych obiawow poza brakiem@ nie mialam. dopiero potem zle reagowalam na zapach cebuli smazonej. nie wymiotowalam ani nic takiego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o juz 400 stron:-).
wiecie ci wczoraj sie wkurzylam tak ze z bezsilnosci sie poplakalam(pewnie bedziecie sie smiac ze mnie ale wam opowiem). kupilismy z allegro piekarnik z plyta ceramiczna ale ze takie nowe sa dosc droge znalazlam taki ktory stal na ekspozycji czyli nowy ale sporo tanszy. przywiozl go wczoraj kurier do tesciow bo my w Irlandii. kurier odjechal a my kazalismy im odpakpwac i sprawdzicz czy jest tak jak powinno byc . i... szyba od piekarnika zbita w drobny mak. no a poniewaz nie sprawdzili przesylki w obecnosci kuriera nie mozemy zlozyc reklamacji. ale bylam zla. a teraz musimy kupic takie drzwi do piekarnika i tak sie skonczyla nasz proba oszczedzenia pieniedzy
WIOLKA- o matko i corko!!!!!!!tez bym ryczala:((((

reklama
maz chcial mnie pocieszyc i mowi kupisz sobie nowy . czym spowodowal u nie jeszcze wieksza zlosc no bo wydalam tyle kasy na jeden a teraz mam kupowac drugi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry