reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
przykro mi kochana , wiem jak to musi cie bolec( mam podobne kontakty ze swoja mama). nie bierz sobie jej slow do serca. wedlug mnie najlepsze co mozesz teraz zrobic to pokazac jej ze bedziesz lepsza matka niz ona jest dla ciebie. ja mam taki cel w zyciu a jak mi sie to uda ... to oceni moja corcia jak bedzie duza. bedziesz dla swojego dziecka najlepsza mama na swiecie...

I właśnie taki mam zamiar... I na pewno moje dziecko NIGDY nie usłyszy niczego takiego ode mnie ani od nikogo, co usłyszałam ja od swojej matki... :( A swoją drogą, to chyba cała moja rodzina jest jakaś taka nienormalna... :/

SERGEEVNA-powiem Ci tak-brak mi slow!!!!!!mi sie zrobilo przykro jak to czytalam i az mnie w sercu zakulo-przeciez to mama mogla pomyslec o zabezpieczeniu sie i byloby inaczej a nie teraz Ty musisz wysluchiwac takich slow:no::wściekła/y:przykro mi-przytulam Cie:tak:a Ty masz prawie 22 lata i jestes odpowiedzialna i jak widze jak pragniesz tego dziecka to az serce sie raduje=BEDZIESZ CUDOWNA MAMUNIA;-):tak:JA CI TO MOWIE-MATKA POLKA:laugh2: PYZUNIA-gratuluje a fasolke zobaczysz na nastepnej wizycie-a kiedy teraz masz???jakies zalecenia dostalas ???sciskam

Ostatnia edycja:
SERGEEWNA Zachowanie twojem mamy jest karygodne nie wyobrarzam sobie zeby moja mama powiedziała mi coś takiego wiesz chciałabym zeby okazało sie ze jesteś w ciąży i udowodniła jej ze jestes odpowiedzialna wręcz zachowanie twojej mamy mowi ze jest mało odpowiedzialna i nie powinna cie obwiniać za to ze zaszła wczesnie w ciąze mogła uwarzać w młodości a nie obwiniać ciebie. Kochana trzymaj sie cieplutko napewno bedziesz dobrą mamusią. Więc usmiech prosze.

To przykre czytać, że matka tak może powiedzieć do własnej córki. Przykro mi bardzo.
Ja już dzisiaj uciekam, miłego wieczoru trzymajcie się kobietki ciepło i dzielnie :)
Papa

mama juz było widać na USG pęcherzyk płodowy ma 6 milimetrów ale jeszcze nie było widać fasoleczkki i troszke mi smutna kazał mi na siebie uwarzać kupić folik i witaminy dla kobiet w ciąży i przyjsc za 2-3 tygodnie i tylko to.

pa pa margolcia:-)
I właśnie taki mam zamiar... I na pewno moje dziecko NIGDY nie usłyszy niczego takiego ode mnie ani od nikogo, co usłyszałam ja od swojej matki... :( A swoją drogą, to chyba cała moja rodzina jest jakaś taka nienormalna... :/
i tak trzymaj,teraz zyjesz juz na wlasna reke zakladasz wlasna rodzine i to co mysli twoja matka nie ma zadnego znaczenia. pamietaj zeby robic wszystko tak abys ty i twoje malestwo byli szczesliwi...buziaczki kochana i usmiechnij sie do nas:-)

PYZUNIA- witaminy dla kobiet w ciazy!!!!!!!!!!:-Dczyli kochana moja-spokojnych 8 miesiecy ktore Ci zostaly-prosze tu sobie piekny suwaczek ciazowy zrobic i czekac 3 tygodnie do nastepnej wizyty-bierz witaminy,folik i CIESZCIE sie z mezam:laugh2::laugh2::laugh2::tak:

reklama
pyzunia ale czemu ci smutno? przeciez pecherzyk oznacza ze jestes we wczesnej ciazy. u nas lekarze zakladaja karte ciazy dopiero po 12 tyg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry