reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej laseczki:-)
sergeevna,aż się we mnie zagotowało:wściekła/y:,jak można tak do własnego dziecka powiedzieć???:angry:przepraszam,że to mówię,ale Twoja mama chyba nie rozumie,że dziecko jest największą radością w życiu(przynajmniej według mnie),a nie zbędnym meblem!!!nie martw się kochana,z pewnością będziesz rewelacyjną mamusią:tak::-).
wiola współczuję,mam nadzieję,że znajdziecie odpowiednie dzrwiczki do piekarnika i będzie ok:tak:
pyzunia niedługo zobzcysz swoją fasoleczkę:tak:,a który to tydzień???
marylka drzwi w sklepiku masz całe:-)??

reklama
Cześć dziewczyny!:-)
Pyzunia - nie martw się następnym razem na pewno zobaczysz swoją fasolinkę:tak:
Sergeevna - to że twoja mama żałuję pewnych rzeczy w swojej przeszlości nie powinno się przekladać na jej relację z tobą:wściekła/y:

ja sie bardzo cie sze ale mi troche smutno ze nie było zarodka tylko sam pęcherzyk ale zaraz mi przejdzie kochane laseczki a jak sie robi suwaczek? bo nie wiem jak

u gory po prawej stronie masz link suwaczki.com. tam bedziesz miec napisane wszystko krok po kroku a potem ustawienia . edytuj sygnature i tam wklejasz

ja sie bardzo cie sze ale mi troche smutno ze nie było zarodka tylko sam pęcherzyk ale zaraz mi przejdzie kochane laseczki a jak sie robi suwaczek? bo nie wiem jak
ileś stron wstecz agnieszka i ja objaśniałyśmy jak wstawić suwaczek;)
nie martw się,może jeszcze za wcześnie,żeby było widać fasolkę

...jestem:)
Dziewczyny jako to radość matki jest jak dziecko biegnie do mnie i woła "moja mama"uwielbiam odbierać synka z przedszkola:)
pyzunia GRATULUJĘ:) i życzę zdrowych 9 miesięcy:)

'mama' to najpiekniejsze slowo na świecie:tak:, wiem że to brzmi trochę jak slogan.
uwielbiam jak pati się przytula i mówi "jestem mamusina cójeczka":-D

reklama
a ja probowalam ustawic 3 suwaczek ile jestesmy malzenstwem ale chyba przez to ze mam fotki przy dzieciach to mi nie wychodzi :(( a nie,wyszlo!!!!!!!!!!:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry