reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla, gratulacje. Wzięłaś sie za siebie powiadasz? :-)
mama05, jestem ale na chwilę, będe później. Byłam u siostry, robiłam zapiekanki, u siostry i w domu też i niedawno wróciłam do domu :zawstydzona/y:
Bibinka, nie mogę się doczekać staranek

Bardzo Wam dziękuję, Kochane, za tyle ciepłych słów... Bardzo dużo dla mnie znaczą...:tak:

Wiecie, kiedyś bardzo mocno się starałam, chciałam za wszelką cenę polepszyć swoje kontakty z matką, zaprzyjaźnić się z nią... W sumie nie są na co dzień najgorsze, czasami lepsze, ale najczęściej po prostu "poprawne"... Tak, jakby była nie matką, ale jakąś ciotką, co to "raz pogłaszcze, raz okrzyczy i się wtrąca"... :/ Ale po tych tekstach i po jej zachowaniu ostatnie pół roku utwierdziło mnie w przekonaniu, że już dosyć starania się, że dość się nasłuchałam o tym że jestem "błędem", "g**nem" i "pomyłką"... Olewam to... Dalej ją odwiedzam, kontakty są niby normalne... Ale już nie mówię jej o swoich planach, marzeniach, dążeniach i obawach... Rozmawiamy o pracy, pogodzie, zakupach, czasem o moim młodszym rodzeństwie... I tyle... Nic więcej...

Jak rok temu miałam depresję i potrzebowałam pomocy, zwłaszcza od matki, ona jeszcze mnie dobiła jedną z rozmów... A na koniec stwierdziła: "widzisz? wiem jakie masz słabe strony i co cię boli i uderzyłam w tą czułą strunę z premedytacją, żebyś zobaczyła, jak łatwo można cię skrzywdzić"... Zero przeprosin, ot, tak sobie "pograła" na moich uczuciach...

I dlatego właśnie czuję się tak, jakbym nie miała matki... :-(:-(:-(

'mama' to najpiekniejsze slowo na świecie:tak:, wiem że to brzmi trochę jak slogan.
uwielbiam jak pati się przytula i mówi "jestem mamusina cójeczka":-D

Mój Alan zawsze odpowiada jak się go zapyta kto jesteś mamusi... a on odpowiada"jestem mamusi kochany synek i pipek"bo tak na niego czasami wołam hehe:)))

ja teztego doswiadczam jak dobieram Zunie:tak::tak:a jak Ja statnio zapytalam -kim bedziesz jak dorosniesz?? wiecie co odpowiedziala:confused::confused:.... MAMĄ-no serce mi uroslo bo wiadomo,ze dzieci obserwują rodziców-czyli musze być dobrą mamusią:tak::laugh2:ale sobie wlalam:-D:-D:-D

BIBINKA-penie!!!:)) ale jajka z ta data slubu;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
seegevna, przykro mi z powodu takiej mamy
niech lepiej doceni że ma Ciebie a nie będzie dołować niekoniecznie mądrymi tekstami eh

reklama
ja teztego doswiadczam jak dobieram Zunie:tak::tak:a jak a statnio zapytalam -kim bedziesz jak dorosniesz?? wiecie co odpowiedziala:confused::confused:.... MAMĄ-no serce mi uroslo bo wiadomo,ze dzieci obserwują rodziców-czyli musze być dobrą mamusią:tak::laugh2:ale sobie wlalam:-D:-D:-D

cudowna odpowiedz:))
mama masz powody do dumy jak nic!!!!
kochaną masz córcie:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry