Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bardzo Wam dziękuję, Kochane, za tyle ciepłych słów... Bardzo dużo dla mnie znaczą...
Wiecie, kiedyś bardzo mocno się starałam, chciałam za wszelką cenę polepszyć swoje kontakty z matką, zaprzyjaźnić się z nią... W sumie nie są na co dzień najgorsze, czasami lepsze, ale najczęściej po prostu "poprawne"... Tak, jakby była nie matką, ale jakąś ciotką, co to "raz pogłaszcze, raz okrzyczy i się wtrąca"... :/ Ale po tych tekstach i po jej zachowaniu ostatnie pół roku utwierdziło mnie w przekonaniu, że już dosyć starania się, że dość się nasłuchałam o tym że jestem "błędem", "g**nem" i "pomyłką"... Olewam to... Dalej ją odwiedzam, kontakty są niby normalne... Ale już nie mówię jej o swoich planach, marzeniach, dążeniach i obawach... Rozmawiamy o pracy, pogodzie, zakupach, czasem o moim młodszym rodzeństwie... I tyle... Nic więcej...
Jak rok temu miałam depresję i potrzebowałam pomocy, zwłaszcza od matki, ona jeszcze mnie dobiła jedną z rozmów... A na koniec stwierdziła: "widzisz? wiem jakie masz słabe strony i co cię boli i uderzyłam w tą czułą strunę z premedytacją, żebyś zobaczyła, jak łatwo można cię skrzywdzić"... Zero przeprosin, ot, tak sobie "pograła" na moich uczuciach...
I dlatego właśnie czuję się tak, jakbym nie miała matki... :--
-(
ooo rany kolejna przykrość,współczuję głęboko odejścia mamy w tak młodym wiekumoja mama zmarła jak miałam 9 lat było nas siedmioro jak odeszła i nie wyobrazam sobie jak moga przejsc przez gardło takie słowa matki do córki moja mama była wzorową żoną i matką nigdy nie powiedziała nam takch słów moja najstarsza siostra jak zaszła w ciąze mając 18 lat to cigle ja wspierała i była z niej dumna ze urodzi jej wnuka czy wnuczkie nigdy jej nie skrytykowała zawsze była przy niej. moja mama urodziła moją najstarszą siostre mając 18 lat i opowiadała jej jaka była szczesliwa bedąc z nią w ciązy. twoja mama powinna jak najszybciej pojśc do psychiatry![]()
No widzisz czy wzoruje się na Tobie jak nic bo nawet trójeczkę dzieci będzie miałaAGNIESZKA- dziekuje za mile slowka-no mam powod do dumyi jak Ja pytam ile bedzie miala dzieci to mowi,ze 3
![]()
AGNIESZKA-trzebaby pomoc naszej PYZUNI zrobic suwaczek bo bidulka ma z tym problm tak jak ja mialam :-(a pamietam,ze Ty zrobilas JOSEPHINE-moglabys tez Pyzuni;-)a Pyzunia juz widze ma suwaczek
)