reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka- ale ja bym Cie wcale nie przegonila :D hihihihi... fajnie by bylo.... ojjj fajnie.. tymbardziej,ze mam coraz mniej przyjaciol... jednak odleglosc robi swoje...

bunia- szalencze Ty :D

a wiecie co jest najsmieszniejsze? ze rodzina K. jescze nie wie :D tzn. kuzynka wie, bo bedzie swiadkiem :D nie spala z wrazenia pol nocy :D hihihih dzisiaj powiemy rodzicom K. i ciekawa jestem ich reakcji :D hahahaa na wiadomosc o ciazy oniemieli z zachwytu.. teraz caly czas sie czuje jak mala dziewczynka- tego nie rob, nie zmywaj, nie podnos, nie przesuwaj, jedz to i to ... jeju.. czasami juz nie moge :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MAGGY myślę, że Wam się super złożyło z tym ślubem:-) nie każdy może mieć ślub na Malcie...będziecie mięli pewnie piękne wspomnienia:-) I dobrze też że maleństwo będzie od razu- my uważaliśmy całe studia,a teraz żałujemy, bo staramy się bez skutku, a moglibyśmy już mieć maleństwo, albo przynajmniej wiedzieć wcześniej, że coś jest z nami nie tak...

Maggy - kochana wszystko zależy od budowy ciała podobno kobietki szczupłe takie jak ja poczują wcześniej -bąbelki i lekkie smyranie poczułam w 17 tygodniu a w 18 tygodniu jak dobrze pamiętam czyli w moje urodzinki zrobiło mi moje maleństwo prezent i mocno kopnęło dzień wcześniej też ale nie aż tak mocno ..... nioo kochana czas leci jak nie powiem co :)
Wisieńko - u mnie dobrze wszystko już powoli robie sobie liste co potrzebuję itd ...... :):)

MAGGY myślę, że Wam się super złożyło z tym ślubem:-) nie każdy może mieć ślub na Malcie...będziecie mięli pewnie piękne wspomnienia:-) I dobrze też że maleństwo będzie od razu- my uważaliśmy całe studia,a teraz żałujemy, bo staramy się bez skutku, a moglibyśmy już mieć maleństwo, albo przynajmniej wiedzieć wcześniej, że coś jest z nami nie tak...
dzieki Kyra- my mielismy sie starac po wakacjach...tak, zebym w razie ciazy wciaz mogla latac.. bo planowalismy slub w styczniu w PL... i to tez miala byc niespodzianka dla wszystkich :) ale za namowa glownie 'mamy' z naszego forum, zdecydowalismy sie na wczesniejsze staranka- od lipca.. a w koncu zaczelismy wreszcie w czerwcu.. i nie zaluje..
moze i moglismy poczekac, ale na co? a teraz do slubu w ciazy, tez mi kompletnie nie przeszkadza.. nie mam 16 lat, tylko 33 wiec dla mnie to zadna wpadka, tymbardziej, ze planowany byl bobas i poczal sie z milosci, a nie z przypadku..
zreszta, jakie to ma znaczenie... gdy sie ludzie kochaja i szanuja.. reszta sie nie liczy..
slub bierzemy bo chcemy byc rodzina w pelni.. no to znowu mam lzy w oczach :) w ogole to jakas taka sie wrazliwa robie.... ech..

Kyra- poza tym trzeba mocno wierzyc, i tak jak powtarzam zawsze, wiem, ze jest ciezko.. ja pragnelam dziecka przez ostatnie prawie 10 lat.. ale zawsze bylam z kims, z kim nie warto bylo miec potomka i Najwyzszy wiedzial co robi... teraz sie wreszcie doczekalam czegos niesamowitego.. i za to jestem wdzieczna dzien w dzien..
wiem, ze duzo kobiet nie moze zajsc w ciaze, ale tez wierze z calego serca, ze jesli wytrwaja w wierze, pewnego dnia zobacza te wymarzone II kreski

czytałam na blogach że przez pierwsze 3 miesiące można mieć okres. Ja powinnam okres dostać 27 ale dostałam dzisiaj :( straciłam nadzieje :-(

w czwartek robiłam 3 test ale wyszedł negatywny a do stosunku doszło 10 sierpnia. w ogóle okres miałam 6 lipca później 31 a dzisiaj następny raczej mam regularne cykle tylko przed ostatni jakoś szybciej wypadł

Bunia - hej :) czuje sie dobrze oj tak dobrze ze upałów nie ma i podobno już nie bedzie ..... wiec mam je z głowy ......
Maggy - a maleństwo dobrze fika sobie już kiedy ma ochotkę nawet jak sobie wygodnie siedze .......

Witam sie cieplutko z wszystkimi staraczkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No co tam po piątku??? Jakies fasolki nowe??
Jak wyniki testów ?? Dajcie znac w skrócie bo raczej Was nie nadrobie dzisiaj bo weselicho o 14 :)

aniu napisałam ci już wcześniej, że skoro testy wychodziły negatywne, a @ jednak przyszła, to znaczy, że nie byłaś w ciąży, a jedynie przesunęła ci się owulacja. bo wygląda to tak, że od owulacji do @ jest u każdej kobiety stała ilość dni. przed owu nie zawsze jest tyle samo- może być mniej albo i więcej. u ciebie być może było teraz więcej przed samą owulacją, ta była później, a po niej wystąpiło tyle dni ile zawsze i stąd spóźniająca się @. proponuję zaopatrzyć się w testy owu, albo termometr i robić wykresiki z temp. ze śluzem- wtedy będziesz wiedzieć czy i kiedy jest owulacja, ile masz dni po niej, kiedy się możesz spodziewać @. nasz organizm dużo nam mówi :-D nie martw się, nie udało się teraz, uda się innym razem ;-) a długo się już staracie?

reklama
szczesliwa- no to na fikania mojego malenstwa jeszcze musze poczekac....miesiac.. no nic.. jakos wytrzymam :D

renna - witaj i udanej zabawy od razu zycze :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry