reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale to jest dziwne bo od tygodnia pobolewała mnie głowa z podbrzuszem na zmiane piersi mi sie powiększyły mam ciemniejsze sutki w ogóle spać mi sie chce itp

ewcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby na dzidzie :)

bunia to masz kochan zmywania jak po wielodzietniej rodzince he he :) Powodzenia :)

szczesliwa a jak wogóle samopoczucie??

Bunia dawaj swoje srutututu
Bo mi tu pusto bez tego;(

Witaj szczesliwa:*
Czemu taka pogoda paskudna;(??
A ja jutro do Krakowa mam wyjazd w plener na caly dzien

Renna- samopoczucie dobre :):) nic mi nie dolega .... czuję sie wręcz kwitnąco :):):) tylko wieczorkiem doskwiera mi kręgosłup ułożyc sie nie idzie :( ale nie narzekam :)
Pralinka - pogoda na tym śląsku do bani co ...kurde zimno sie robi już ..... i leje :(

Kyra- podam Ci najprostszy przyklad- moja mama- zawsze mowila, ze najpierw slub pozniej dziecko.. wiec.. tak sobie poczekala, ze juz w tym roku zaczela sie modlic, zeby dziecko w ogole bylo, bo ma 3 dzieci i zadne nie chcialo jej zrobic babcia :D ahahah
No to jak sie dowiedzieli moi rodzice, ze w ciazy jestem to tata od razu po szampana poszedl i mama jak nie pije, tak sie napila :D jak bylam w PL teraz to non stop mi robila soczki,wszystko co chcialam jesc to mi przyszykowala i sie cieszy jak szalona.. jej kolezanka tez taka kosciolkowa to samo... i mowi mi,z e do slubu mam isc w sukni nie kolorowej (bo ja myslalam, o jakims odcieniu morskim, czy blekitnym albo zielonym) tylko w kolorze kremu :)
poglady sie zmieniaja.. i jesli ktos jeszcze mysli,z e dziecko przed slubem to wstyd, no to niestety, ale zostaje w tyle :) teraz bycie w ciazy to cud.. przynajmniej dla mnie, bo ja tez pierwszej mlodosci nie jestem i dzieci nie mam.. chociaz lekarz mi powiedzial, zebym przestala mowic o wieku i chyba sie z nim w koncu zgodze :) heheh najwazniejsze, jak sie czujemy a nie ile mamy w dowodzie ;)

Witam się porannie. Usypiam na siedząco :-D

maggy - ja brałam 13.10 ślub :-D Piękny miesiąc chociaż pewnie u was będzie ładniejsza pogoda niż w PL :-D

bunia - ładny masz suwaczek :tak: :-)

Ja przepraszam ale wyleciałam rano do cukierni i do mięsnego i doznałam szoku ze w sobotę o godzinie 9 są takie kolejki po sklepach :-D W mięsnym panie mnie obsłużyły poza kolejką o tą piłkę moją bo już mnie znają i Karolę bo co drugi dzień tam jesteśmy :-D A w cukierni musiałam odstać swoje ale warto było bo jeszcze ciepłe bułeczki i rogaliki kupiłam :tak: A potem w domu bułeczka z jagodami i kubek mleka na śniadanko :-D Oj maluch mnie skopał z radości :-D A teraz taka senna jestem :-D Chyba też i dlatego że za tydzień obrona a ja nie mam serca przygotować się z pytań do obrony :sorry: W pupie mam tą obronę - nie wolno mi się stresować :-p :-D Może mąż mi opracuje pytania a jak nie to mówi się trudno :-p Najwyżej będę miała drugie podejście przed samym porodem :-D :-p

Sol- taka buleczke to tez bym sobie zjadla :D no i trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoja obrone :D
w pazdzierniku tutaj jeszcze cieplo jest :) w grudniu na swieta Bozego Narodzenia mielsimy 25 stopni :)
oby tylko nie padalo :)

ewcia- wlasnie spojrzalam na zegarek i faktycznie juz prawie 11 a ja w pracy jestem i prawie nic nie zrobilam...

pralinka- milego wypadu do mojego kochanego miasta.. tylko sie nie przeraz... rozkopali kawalek rynku.. tzn. dalej maja tam wykopki :) bo pamietam 2 lata temu to samo bylo.. bo odkryli w podziemiach jakies budynki itd itp
do tego otworzyli bude z piwem zaraz kolo kosciola Sw. Wojciecha- masakra!!!

no ale.. Krakow to Krakow...mnie zawsze bedzie chwytal za serce... ech....

a tymczasem uciekam cos porobic.. bo za 2h wychodze z pracy:D

milego dnia

reklama
Witam się szybciutko i zmykam zabawiać małego wszędołaza ;-)

Sol, obrona na pewno pójdzie super !!!!!!!!! a brzuszek już masz taki, że cię w kolejkach puszczają ??? farciara :-p ja się doczekać nie mogłam ;-)
Bunia, suwaczek jeszcze pięknieszy niż wczorajszy !!!
ewcia, oczywiście, że na dzidzię pobolewa !!!!!!!!!!!!
Maggy, super, że rodzice się tak cieszą :tak: moi mi drugie dziecko wybijali z głowy i trochę to przykre :-(teraz już jakby się pogodzili z tym, że się staramy, ale tematu nie poruszają ... P.S. ślub na pewno będzie fantastyczny !!!!!!!!!!!!!
Szczęśliwa, fajnie, że dobrze się czujesz :-):-):-) mi kręgosłup też doskwiera ... co chwilę muszę 10 kg z jakiegoś zakazanego kąta wydobywać :-D
wisieńka, miłego rodzinkowania !!!

i wszystkim miłego weekendu !!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry