Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Kochane ja zmykam ogarnąć mieszkanko , bede po obiadku buziaki:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się porannie. Usypiam na siedząco
maggy - ja brałam 13.10 ślubPiękny miesiąc chociaż pewnie u was będzie ładniejsza pogoda niż w PL
bunia - ładny masz suwaczek:-)
Ja przepraszam ale wyleciałam rano do cukierni i do mięsnego i doznałam szoku ze w sobotę o godzinie 9 są takie kolejki po sklepachW mięsnym panie mnie obsłużyły poza kolejką o tą piłkę moją bo już mnie znają i Karolę bo co drugi dzień tam jesteśmy
A w cukierni musiałam odstać swoje ale warto było bo jeszcze ciepłe bułeczki i rogaliki kupiłam
A potem w domu bułeczka z jagodami i kubek mleka na śniadanko
Oj maluch mnie skopał z radości
A teraz taka senna jestem
Chyba też i dlatego że za tydzień obrona a ja nie mam serca przygotować się z pytań do obrony
W pupie mam tą obronę - nie wolno mi się stresować
![]()
Może mąż mi opracuje pytania a jak nie to mówi się trudno
Najwyżej będę miała drugie podejście przed samym porodem
![]()
![]()
Ale to jest dziwne bo od tygodnia pobolewała mnie głowa z podbrzuszem na zmiane piersi mi sie powiększyły mam ciemniejsze sutki w ogóle spać mi sie chce itp
najlepiej to nie wynajdywać żadnych objawów, bo się potem wkręcamy, a potem rozczarowanie boli najbardziej. wiem co mówię- staram się o dziecko 18 miesięcy (hmmmm... ciekawa liczba- już bym kurcze drugie mogła na dniach rodzić ;-) ). najlepiej to wyluzować. buziaki i nie denerwuj się- każdej wkońcu się kiedyś uda 
też mi truła, żeby za szybko nie mieć dzieci, żeby sobie ułożyć wszystko, a teraz już mi nagabuje- a wiesz, bo mam taką kaskę na super wypasiony wózek dla wnuka, albo jak będę babcią, to jeszcze mi będą wmawiać że to moje ;-) (bo moja mamiczka wygląda młodo- na pewno nie na 49 lat
a to się chwali, bo ja jestem do niej podobna to wiem, że też długo będę młodo wyglądać ;-) )