reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do mnie tez pewnie dzisiaj przylezie...mam rzadki kremowy sluz - także po ptokach, ale tak czułam....:-(
Majeczko - tulam :( a dzisiaj na pewno dołącze do Ciebie:(

reklama
aj dziewczyny jakoś smutno :(( przyszła @ ale taka dziwna na początku miałam wydzielinę brązową ze skrzepami a teraz krew dołączyła mam mniej obfitą @ nie wiem czy moge mieć nadzieje na ciąże choć czytałam że do 3mca może wystąpić taki "okres"

aniu do 3 miesiąca mogą występować plamienia- bez krwi, różowy albo brązowy śluz. @ może być mniej obfita z różnych przyczyn. jak długo się starasz i obserwujesz cykle?

w sumie nie długo sie staramy ale mam powiększone piersi od tygodnia pobolewał mnie brzuch jak na @ a zawsze pobolewał 2-3 dni przed cykle obserwuje od stycznia raczej są regularne

mam @ taki brązowy z krwią i nie obfity nie wiem co myśleć 3 razy przed @ robiłam testy wychodziły negatywnie a może za wcześnie zrobiłam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak szczerze, to każdy cykl jest inny. raz jest bardziej obfita @, raz mniej. innym razem dłużej bolą piersi. jeśli robiłaś test i wyszedł negatywny, to znaczy że ciąży nie było. mogłabyś się tym krwawieniem martwić, gdyby test był pozytywny- wtedy pędem do lekarza. jeśli jednak chcesz mieć 100% pewność, to zrób badanie krwi- może masz jakiś lab otwarty w sobotę. beta wykaże czy jesteś w ciąży, a ta @ to nie @, albo czy byłaś, ale fasolka się nie utrzymała- w każdym przypadku do lekarza. jeśli badanie nic nie wykaże, wtedy to normalna @ i pozostaje czekać do kolejnego cyklu. najgorsze to się wkręcać.

jak nie masz czynnego labu, to idź na izbę przyjęć, powiedz że podejrzewasz ciążę, ale masz krwawienie inne niż @. może ci zrobią betkę- choć wątpię. bo na usg i tak nic nie zobaczą.

ANIA- napisze Ci tak-ja ostatnio mialam wszystkie mozliwe objawy i bylam pewna na 150 % ze to ciąża a jednak beta wyszla 0 takze jesli masz @(okres) to juz raczej w cąży nie jestes-kazde plamienie ,krwawienie w ciąży jest zagrozeniem ,a skoro Tobie testy wychodzily negatywne to po porostu poczekaj az sie @ skonczy i dzialajcie w nowym cyklu...

MAJQA- tule.....ale licze na kolejny cykl ,ze Ci sie uda:tak:
BUNIA- buziak:-D
MONISIA- nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&& zeby nie przylazla:tak:
EWCIA- smacznego:-D:-D

reklama
a może te testy wykonałam za wcześnie i to nie był mocz poranny pierwszy

jeśli byłaś po terminie @ to nieistotne o jakiej porze robiłaś test. naprawdę. nastaw się na to, że masz @ a w ciązy nie byłaś i nie jesteś. musisz zrozumieć, bo później za każdym razem będzie bardziej bolało- nowy cykl, nowa nadzieja. jak już na początku tak się wkręcasz, to mam nadzieję, że szybciutko ci się uda, bo później było by gorzej :sorry: życzę, żeby udało ci się jak najszybciej i żebyś wrzuciła troszkę na luz- uwierz mi, będzie ci łatwiej i nie będzie aż tak boleć. wiem co piszę- jak wspominałam staram się już ponad 1,5 roku. musisz dobrze poznać swój organizm.

a jak nam nie wierzysz i dalej twierdzisz, że to tylko plamienie i to ciążowe, to idź do lekarza, bo jeśli tak faktycznie jest, to nie wróży to nic dobrego , bo każde plamienie w ciąży stwarza niebezpieczeństwo dla fasolki.

idę sobie jajecznicę zrobić:-D małżon na rybach to nie chce mi się robić obiadu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry