reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kacha witaj :)
Monisia - nadal trzymam &&&&

dziewczyny co sądzicie o kalendarzu chińskim by zaplanować płeć. U mnie w przypadku dziewczyn się sprawdziło jak kiedyś sprawdzałam i ciekawa jestem jak to u Was z tym jest?

reklama
Kacha witaj :)
Monisia - nadal trzymam &&&&

dziewczyny co sądzicie o kalendarzu chińskim by zaplanować płeć. U mnie w przypadku dziewczyn się sprawdziło jak kiedyś sprawdzałam i ciekawa jestem jak to u Was z tym jest?

Mój małż poszedł z Zuzą nad morze i po drodze ma mi kupic drugi tescior - jutro z rana testuję drugi raz:tak:

dżizas- właśnie oglądam wiadomości. w Rybniku koleś urządził rodzinie strzelaninię- postrzelił żonę, teściów, sąsiadkę, lekarza i policjanta :szok: ku**wa, a przecież Rybnik to kurka 25km ode mnie!!!!! co to się dzieje????!!!!

mnie boli brzucho, chyba się położę i poczekam na małżona. może sobie obejrzę jakiś film...

buziaki

majqa ja tam nie znam się na tym chińskim kalendarzu i nie wiem o co w nim chodzi :sorry: a nie mogę potwierdzić czy się sprawdza, bo dzieci nie mam :sorry:

Witam się wieczornie :-D Właśnie M poszedł z Karolą odprowadzić naszego kolegę na przystanek bo mieliśmy go w gościach :tak:

Aniu - nie w tym to w następnym cyklu wam się uda - ty masz dopiero 19 lat - jeszcze zdążysz nacieszyć się gromadką dzieci :tak:

Szczęśliwa - patrzysz ile miałaś w dniu poczęcia :tak:

A ja was żegnam do 8 września bo sobie robię detox od BB :-D Muszę siąść do pracy i do obron więc chciałabym się choć chwilę na tym skupić a i odstresować :-) A jak wrócę to będę już wiedziała kto u mnie podnajmuje mieszkanko :-D

Tak więc miłego tygodnia a jakby coś się działo - pisać mi na pw to mi pójdzie na pocztę :tak:

no ja walczyłam ostro w tym miesiącu bo miał być chłopak - może to śmieszne ale tak bardzo chciałabym chłopczyka :)
niestety @ przyszła
we wrześniu w jednym kal ma być chłopiec a w innym dziewczynka i nie wiem czy walczyć w tym m-cu czy darować (następna próba dopiero w lutym :(:(:(:()

Szczęśliwa a wiesz już płeć z usg?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry