reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W takim razie trzymam kciuki najpierw za II wielkie, grube kreski (albo nawet ledwo widoczne ale II) a jeśli tfu tfu nie będzie, to za szybką @, bo jednak gdy nie ma fasolki i @ potrafi ucieszyć ;-)

Znalazłam swój stary test ciążowy sprzed 11 lat :-) Dwie kreski nadal bardzo dobrze widoczne ;-) czemu na drugi raz trzeba tyle czekać, ech...

reklama
witam po dlugiej przerwie was wszystkie:-)

nie nadrobie was bo prawie dwa tyg mnie nie bylo. dzis przyjechalam odwiedzic rodzicow a tam gdzie teraz mieszkam nie mam dostepu do neta :-(

co tam u was slychac? jakis skrot moze??

Chacha Ewcia co za rewolucja techniczna ;-) :-) W takim razie trzymam kciuki za ... plusa!
Chociaż są wyniki, gdzie plus akurat nic dobrego nie wróży ;-) Ale nie tym razem. Oj ja nie mogłabym mieć takiego sprzętu w domu, sprawdzałabym codziennie czy już jestem czy nie, chachacha ;-)

Chacha Ewcia co za rewolucja techniczna ;-) :-) W takim razie trzymam kciuki za ... plusa!
Chociaż są wyniki, gdzie plus akurat nic dobrego nie wróży ;-) Ale nie tym razem. Oj ja nie mogłabym mieć takiego sprzętu w domu, sprawdzałabym codziennie czy już jestem czy nie, chachacha ;-)

hahaha:-D:-D
ale to jest jednorazowego użytku;-)
więc czeka sobie...:tak:

Uff, jednak ktoś pomyślał o zapędzie kobiet do testowania ;-) Zaraz zapytam wujka google co to za test, ciekawość ;-) Wystarczy, że termometry molestujemy codziennie :-P

Edit

Sprawdziłam :-) Fajny gadżecik a ile może dać radości ;-) Idę do TZ, potulać, miłego wieczoru i dobrej nocy życzę, a potem fasolek, fasolek a tym co czekają @ :-) Papa :-)

Ostatnia edycja:
halo :D
moja kicia chora-dostała 4 zastrzyki jutro powtórka. echh

Dla tych co chcą sprawdzić sobie ten kalendarz chiński Komu Ch

co się dzieje że non stop mi to wyskakuje,nie mam zaznaczonego jako cytowane a za każdym razem jak odpisuje na post to nie wyświetla się moja wypowiedż tylko to [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"]

no więc powiem Wam że ja kiedyś widziałam na allegro test ciążowy wielokrotnego użytku ale teraz szukam i szukam i nie widze...
wtedy uzywany kosztował ok.200zł a nowy 500zł
jak znajde to wrzuce Wam linka

a zobaczcie co znalazłam jeszcze http://www.tuning-pc.pl/newsy/akcesoria-usb/91-test-ciazowy-na-usb.html

znalazłam owulacyjny monitor http://allegro.pl/item1081254013_poczecie_w_120_clearblue_easy_fertility_monitor.html

Ostatnia edycja:
ewcia ty na dzisiaj miałaś termin@ ?? tylko jutro przypatrz się dobrze żebyś dostrzegła tego plusa, takie cuda już wymyślają, chociaż może i lepiej bo czasem dwie kreski mogą się zlać w jedną jak się za długo patrzy, a taki plus to ewidentnie widoczny będzie. Kciuki zaciśnięte

Hope- no jednak ktoś pomyslał... :)))
Ja to chyba bym testowała 3x dziennie hahaha :)))

Ja lecę się wykąpać i do mężusia. pa Babeczki :***

edit:

Margolcia- teoretycznie tak- na dzisiaj :))
praktycznie miewam i 31 dniowe cykle, ale to wtedy owu mam między 15-17 dc
a teraz miałam w 13... więc powinna już być...

reklama
Weszłam na ten kalendarz chiński tak z ciekawości zobaczyć i przetestowałam koleżankę (siebie jeszcze nie mogę) i ni w ząb nie wychodzi syn. Z kalendarza wyszło, że miała jej się urodzić córa. Ciekawe no nie??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry