Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witamy nową koleżankę,napisz coś więcej o sobie,bierzesz jakieś leki wspomagacze itp..Witajcie dziewczyny! jestem tu nowa.przyjmiecie mnie do Waszego grona?staram sie o moje pierwsza dzidzie, ale kiepsko mi idzie. jest to juz 9 cykl i na razie nic z tego. Aniu ja tez sie nie raz ludzilam, ze jak okres mam krótki i slaby to ze jestem w ciazy.jak przestalam brac tabletki anty to okresy mam bezbolesne, b.slabe i krotkie-2 dni slabego krwawienia i 3 dni brudzenia.co miesiac sie na to nabieram bo zanim zaczelam brac tabletki mialam b.bolesne, dosc intensywne 5 -lub 6- dniowe okresy.a teraz taka wielka zmiana.Tak jak dziewczyny Ci pisza zacznij nowy cykl a wraz z nim nowe staranka.test mozesz zrobic zeby sie uuspokoic i nie myslec o poprzednim cyklu tylko o nowym.
a ja nie wiem co to ten kalendarzKacha witaj
Monisia - nadal trzymam &&&&
dziewczyny co sądzicie o kalendarzu chińskim by zaplanować płeć. U mnie w przypadku dziewczyn się sprawdziło jak kiedyś sprawdzałam i ciekawa jestem jak to u Was z tym jest?
no to będę trzymać kciukaski i oby II kreseczki się pojawiłyMój małż poszedł z Zuzą nad morze i po drodze ma mi kupic drugi tescior - jutro z rana testuję drugi raz![]()
a w co grasz???ewcia - jasne - bo się uczyć będę
A mi wychodzi teraz chłopiec i takie mam przeczucie ale zweryfikujemy 7 września z USG a w październiku chyba pójdziemy na 3D to będzie 100% pewności
Spadam sobie pograć póki moich nie ma![]()
to trzymamy kciuki za jutrzejsze testowankoSol-
A ja w takie rzeczy nie wierzę...
I z Maciusiem mi się to nie sprawdziło...Kiedy już patrzyłam po porodzie...Co ma być, to będzie, ważne, aby donosić ciążę i urodzić zdrową Dzidzię
A ja doszłam do wniosku, że jutro robię test
dziewczyny co to dzisiaj jakiś wysyp @![]()

Sawi- dziękować
Hope- tak, mierzę temp.
ogólnie, to moja wyjściowa temp. jest bardzo niska, bo zaledwie 35.8
przed okresem stopniowo spada no i wczoraj z 36.5 spadło na 36.3 i byłam pewna, że dziś znów spadnie, a tu niespodzianka, wzrosła do 36.7
Dawno "tak wysokiej" nie miałam...
a może jednak nie dołączysz:** i będziesz majową mamusią :***