mary-beth
Fanka BB :)
Witam Was wszystkie serdecznie!
Jak tam się czują przyszłe mamusie: Martusia, Krakowianka, Szczęśliwa, Jaewa, Maggy, Marcepanek, Sorbuś, Hope?
Dziewczyny, przepraszam, że parę dni mnie nie było, ale weny zabrakło.
Mam problemik i pytanko o Wasze opinie.
Dziś 31 dc (mam cykle ok. 34-dniowe). Owulka była prawdopodobnie między 24 a 27 sierpnia. Zatestować chcę w środę, ale szaleję już! 

Myslicie, ze jesli nie wytrzymam i zatestuję jutro rano, to się tylko rozczaruję?
Póki co nadal ból w dole brzucha i nadal zero bólu piersi (co zawsze się zdarzało na tydzień przed terminem @...)! 
Jak tam się czują przyszłe mamusie: Martusia, Krakowianka, Szczęśliwa, Jaewa, Maggy, Marcepanek, Sorbuś, Hope?

Dziewczyny, przepraszam, że parę dni mnie nie było, ale weny zabrakło.
Mam problemik i pytanko o Wasze opinie.
Dziś 31 dc (mam cykle ok. 34-dniowe). Owulka była prawdopodobnie między 24 a 27 sierpnia. Zatestować chcę w środę, ale szaleję już! 

Myslicie, ze jesli nie wytrzymam i zatestuję jutro rano, to się tylko rozczaruję?
Póki co nadal ból w dole brzucha i nadal zero bólu piersi (co zawsze się zdarzało na tydzień przed terminem @...)! 
Ostatnia edycja:
wiesz, ja mieszkam na wsi, to tu kosztuje grosze wszystko. ale i tak czasem ledwo się ciągnie do końca miesiąca.
na szczęście ja moje nauczyłam żreć wszystko ;-) tzn. dostają puszkę (no, zawartość puszki) dla zwierzaczków, a żeby było tego więcej to mieszam to z rozmoczonym chlebem. chleba mamy dużo, bo pies też ma karmę mieszaną z chlebem, więc w piekarni jak kupimy worek to mamy na 2-3 miesące