reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Misia, to ja pisałam o tych fluidkach od Ciężaróweczek bo bunia się smuci, i jak jej wyslecie to moze też zajdzie w ciażę :-)

Jak cały tydzień będę miała taki to idę się pochlastać :angry:

Poszłam dzisiaj do lekarza rechabilitacji - myślałam ze zapisują mnie do tej co była już a tu zonk - w gabinecie stara rumpla siedzi z denkami od butelek i jeszcze z takimi dziurkami powiększającymi i się pyta z czym przychodzę - to mówię że o kręgosłup - a gdzie mam zdjęcie - a po kij mi zdjęcie jak opis jest w karcie - słuchajcie - nie dość że nie raczyłą przeczytać pinda co jest napisane w karcie to jeszcze do mnie z pretensjami że powinnam do swojej lekarki iść bo ona nie wie co mi jest :no::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Babę tylko
10_9_132.gif
i zakopać :wściekła/y: A wogóle to stwierdziłą że przecież masować w ciąży nie wolno bo jak na leżąco - jakby stara rumpla nie wiedziała ze można na boku leżąc albo na siedząco - lekarz kór** mać lekarz po ch*** - zapisała mi za to ćwiczenia manualne - jak to zobaczyła fizjoterapeutka to myślała że rypnie - właśnie manualnych w ciąży nie wolno :no: Jak się wściekłam to kór**** rzucam od wyjścia od tej pożal się boże lekarki. Mam już w dupie lekarzy - pójdę sobie do fizjoterapeuty znajomego niech on mi coś sam zrobi z tym kręgosłupem bo idzie się pochlastać a tą babę zaraz zjadę na forum lekarskim za brak jakichkolwiek kompetencji i ignorowanie historii medycznej pacjenta :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę poczytać co u was to się może trochę uspokoję :no:

sol przyjedź do mnie- ja jestem masażystką. i wiem że w ciąży wolno masować. nie wolno brzuszka mocniej i nie na leżąco. a kręgosłup to nawet na siedząco można. dżizas- ale ci się doktorka trafiła. poracha...

Nika32 - gdzie jesteś, kochana? Na liście staraczek stworzonej przez Sol Ty dziś estujesz, prawda? Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol - przykro mi, ze tak z ta lekarką wyszło, ale może faktycznie iść lepiej do jakiegoś masażysty - przecież oni wiedzą, jak masować kobietę w ciąży.

Ja sie położyłam, ale zasnąć nie mogłam. Ale pewnie usnę na kanapie, bo gały lecą same...

Sol, też Ci współczuję takiego lekarza, nie denerwuj się już, pójdziesz do kogoś mądrego i Ci pomoże :-)

Misia89 jak klikasz w odpowiedz na temat to na dole po lewej jest zaawansowana edycja i jak w to klikniesz to pojawi Ci się wieksza powierzchnia do pisania i z boku są te Emotikonki :tak::-D

misia - emotki i po lewej masz listy i sobie szukasz a jak znajdziesz co chcesz to klikasz na niego prawym i bierzesz "kopiuj adres obrazka" a potem w poście robisz "dodaj obrazek" i usuwasz to co jest i "ctrl+v" A co wczorajszego pytanie - takie ciągnięcie jest normalne :tak:

bunia - taniej mnie wyniesie masażysta na miejscu niż dojazd do Ciebie :-p Bo teraz te koleje to porażka :-p

mary - trzymam kciuki za testowanko :tak: Kropek też trzyma :-D

Jezu dawno mnie tak nikt nie wyprowadził z równowagi :no:

reklama
Co tu tak cichutko, gdzie jesteście? ja jeszcze siedze w pracy do 15, a po niej lece po Malutką do żłobka.:happy:

Sol świetne te ikonki :-)

Ja zmykam. pozdrawiam Was serdecznie, moze zajrzę do Was wieczorkiem, papa :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry