reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieki za rady.na razie smaruje sie mascia clotrimazolum- troche jest lepiej, a w czwartek wepcham sie do ginekologa, a jak sie nie da to niech mi przynajmniej cos przepisza na to chorobsko.ja czekac 2 miesiece na wizyte nie bede.

reklama
Witam Kochane!!!!
MAMA - gdzie jesteś????
Ciekawe jak u mnie z tym cyklem bedzie przez to spóznienie się @?? Na razie skończyla mi sie terminowo, ale mysle ze musimy wiecej działać niz wczesniej:zawstydzona/y: podejrzewam, że owu mam pózniej niz wychodzi z wyliczen i dlatego klapa:-(

monisia - mi też się wydawało ze mam owu później ale nie pasowało mi do tempek a się okazało ze w 8 dc miałam owu :-p Proszę się ... przytulać co drugi dzień od samego początku i nie marudzić :-p

Moje dziecię zgubiło kapcia i teraz szuka - zastanawiam się czy wstać i narobić jej wstydu :-p

Hej kobiałki! ;-)
Jak wam mija dzień?
Ja dziś jestem tak zarobiona, że szok - wymyśliłam sobie przemeblowanie sklepu, a przy tym oczywiście i generalne porządki. A że szkoda dnia, wiec w między czasie są i klienci... Żebyście widziały ich miny... Wchodzą, a tu meble na środku, ubrania porozkładane dosłownie wszędzie POBOJOWISKO!!! Ale nic to - wszystko si!
Ogarniam!!!!

Witam i ja po nieobecności:tak:
dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa :***

Maleństwo się pokazało, pęcherzyk ma normalnie całe 8 mm:rofl2:

Niestety jest COŚ

Ale mam nadzieję, że będzie dobrze, buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
sorbuś, szczęśliwa - Wy tu po Katowicach jezdzicie, koło mnie a ja nic o tym nie wiem ... ? :szok:
Następnym razem życzę sobie byc powiadomiona:tak:
ewcia - super, ze wszystko ok, tylko co oznacza "niestety jest COŚ" ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry