reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zmykam już, pora się wykąpać i spać...
SZCZĘŚLIWA jestem niedoinformowana i nie wiem do jakiego laboratorium jt sie wybierasz, ale powodzenia!!

reklama
Ewcia - na pewno wszystko będzie dobrze! :) Przynajmniej wiadomo, co jest nie tak i na pewno będzie też wiadomo, jak problemom zapobiec. :* Myślę, że w najgorszym wypadku po prostu będziesz musiała leżeć. I wszystko się ułoży! :)

Sol - dzielna kobieta jesteś. :*

Mama - Ty się nie poddawaj, hormony na pewno pomogą. :*

Maran
- mnie póki co Mąż we wszystkich krytycznych chwilach śpiewa "O o BEKO, o o o..." ;) ale tak naprawdę widzę, że też ma czasem dość mojego marudzenia, zachcianek i próśb o przyniesienie tego czy tamtego... W końcu pracuje i studiuje i wraca do domu naprawdę zmęczony. :(

Kyra - zobaczysz, że i Tobie się uda. :* A powiedz mi... robiłaś jakieś badania u gina w kierunku problemów z zajściem w ciążę?

Ja mam dziś jakiś niemrawy dzień...

Kyra - mam jutro test na obciążenie glukozą ..... Jak ja ten głodek zniose hi hi :P:P:P
Kochane zmykam do łóżeczka :):) dobrej nocki i trzymajcie kciuki za moje badanko :):)

szczęśliwa - a nie pytałaś czy musisz być na czczo? Bo ja byłam dzisiaj w laboratorium to mi powiedzieli żeby w godzinkę po lekkim śniadaniu się przyczłapać albo w domu zrobić jak mam glukometr :-)

misia - spokojnie - będzie gorzej z hormonami :-D

Spadam zmusić to moje dziecię do spania :-p

Dobranoc wszystkim :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczornie u Was a porannie u mnie :) U mnie po 5.00 nad ranem a S wlansie wyszedl do pracy.
Ewcia ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze! Lez jak najwiecej Kochana :*

Misia nie jestes sama ja tez mam nerwa ale staram sie nad tym jakos panowac :P

Teraz wlasnie pije slaba kawe (chyba wolno?) bo ja bez kawy nieprzytomna jestem....
Nie nadrabialam wszystkiego co napisalyscie. Mam nadzieje ze dzien minal Wam milo...

reklama
Ewciu odpoczywaj i spij dobrze :) No to nam sie razem udalo prawie w tym samym czasie zafasolkowac :)
Mysl pozytywnie, ja tez musze :)
Buziam Cie :***

Spijcie slodko ja tez uciekam sie polozyc. pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry