Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak musiało być...
Nie umiem sobie tego inaczej wytłumaczyć...
Najgorsze jest to, że w pon byłam u lekarza, który stwierdził, że jestem w 5 tygodniu pięknej ciąży, w piątek zaczęłam brunatnie plamić i stwierdził, że po prostu się czyszczę i tak musi być, a w niedzielę wieczorem wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i na USB inna pani doktor stwierdziła, że owszem, zarodek wygląda na 5tc, ale ja jestem w 8 tc, więc moje dziecko nie żyło już od 3 tygodni, a tamten konował tego nie zauważył...
A co najdziwniejsze, ja chyba czułam, wiedziałam, że coś będzie nie tak, bo moja Tosia śniła mi się dwa razy przez poronieniem... Raz śniło mi się, że poroniłam, a drugi raz śniła mi sie jako już spora dziewczynka i machała mi na pożegnanie...
Ja ?!
Silna?!
Może teraz...
Ale wcześniej...
Tylko ja i Ewelinka wiemy, co się ze mną działo...
Były nawet myśli, że to wszystko moja wina, bp jestem złą matką i w ogóle...
Ale potem, w sumie zupełnie niedawno, przyszło opanowanie i pogodzenie się z tym, co sie stało....

Powiedz mi jak się czujesz??? Brzusio rośnie??? ;-)
Trzymam za to &&&& jak i za resztę staraczek!!!
Pojechałam po pizze wczoraj, zamówiłam, zjadłam jeden kawałek i mi się odechciało... FUI
V_jolka - ja tu też dziewczynom mówiłam że najlepiej jest wrzucić na luz nie liczyc nie obserwować .....wiem po sobie jak świrowałam a jak wyluzowałam to sie udało ....A jak przeczytałam o tym że machała Ci na pożegnanie córeczka to sie poryczałam......
Renna - pa kochana :*
V_jolka - płacz sobie kochana ..... ja co wieczór proszę Boga żeby moje dziecię miało sie dobrze i żeby mnie nie opuszczało bo tak bardzo go potrzebuję ..... to jest moja 1 ciąża i nie wiem jakbym to zniosła gdyby mnie opuściło .....Córeczka dała Ci znać że masz sie mamusiu nie martwić o nią że jest jej dobrze i że czuwa nad Tobą ......