reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
musisz poczekać :) więc zyczę cierpliwości i powodzonka w testowaniu :)
oki babki ja brykam, dobrej nocki życzę papatki

Ostatnia edycja:
reklama
Ja podpuszczać nie będę ale ja w maju testowałam 10 dni przed planowaną @ i mi teścik wyszedł z dwoma krechami :-p

Stoję w miejscu z robotą i się wściekam :dry: Bo mi się kolorystyka psia mać nie podoba :wściekła/y:

mlodam jak to w średniej? to jesteś nauczycielką? bo nie wiem a może zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: No pewnie i nie chciała tej ciąży w tym wieku no ale cóż poradzić...
No własnie! A my tak chcemy i nie mamy póki co tego czego chcemy. Trzeba czekać cierpliwie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ciekawe kiedy Nam się uda
To ja sobie lecę do mężulka wtulić się ladnie,bo idzie na noc do pracy, więc jeszcze mamy godzinkę dla siebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobranoc

mary-beth słonko zrób koniecznie test jutro rano jak wyjdą II kreski to szybciutko do lekarza bo opryszczka jest bardzo szkodliwa dla dzidzi trzeba leczyć - nie pisze tego żeby cię straszyć tylko zeby zapobiegać

nadrobiłam ale nie mam siły wiecej pisać więc spadam do spanka

dobranoc babeczki

Sol czasem chciałabym umiec takie rzeczy robić, a co nie tak z kolorkiem, mi sie podoba.
sorbus dobranoc
pysia miłej nocki
No ja ide robic pazurki na jutro

Wisieńka - ale mi się nie podoba :dry: Chyba już dzisiaj nic nie zrobię bo nerwa zaczynam łapać. A strona zostanie w bieli jak się wścieknę z czarnymi i kolorowymi rysunkami :tak:

Spadam pod prysznic i spadam spać bo rano trzeba na badania krwi i muszę Karolę rano jakoś przekabacić żeby do kubeczka nasikała bo muszę na posiew jej zanieść bo coś mówi ze ją brzuszek boli i sika mi w majtki chociaż woła i mówi że ją boli jak sika - ale nie ma żadnego odczynu czy coś - tylko jej obserwacje które mogą być kłamliwe bo ostatnio wszystko ją boli, a to plecki, paluszek, nóżka - żeby zwrócić na siebie naszą uwagę.

Dobranoc laski :-D

Witajcie Kochane,

Wstalam znowu rano bo spania nie mam a S do pracy wychodzi...
Wisienka nie wiem czy doczytalas...dziekuje Ci bardzo za sliczna kartke :* Do Ciebie juz tez leci :)

Marybeth nie martw sie jeszcze jest nadzieja poki @ nie przyszla.

Dziewczyny mam pytanie...Bo ja ogolnie to newrowa troche kobita jestem....Czy moge brac Buscopan na bole brzucha zapobiegawczo? Pytam o niego bo No Spy tutaj nie sprzedaja....

Kochane zycze Wam milego wieczoru a te ktore ida spac slodkich snow :*

reklama
Witam Jaewa :)
Ja niestety nie wiem, czy można brać taki lek, skoro jesteś w ciąży, w sumie sama też bym się dowiedziała co można brać, bo u mnie nospy też nie ma..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry