reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny wlasnie wstalam...Jakies glupoty mi sie snily...:crazy:
Sol dziekuje bo nie bylam pewna :*

Misia ja nie pomoge z opryszczka bo sie nie znam ....

Zycze Wam spokojnych snow Kochane :*:tak:

Nie wiem czy rano bede bo dzisiaj znowu na zakupy jedziemy kupic druga posciel i materac....:tak:

Do napisania i trzymajcie sie zdrowo ;-)

reklama
misia - bo opryszczkę powoduje ten sam wirus co półpaśca o ile dobrze pamiętam - stąd jest niebezpieczny dla płodu. Jakbyś miała "zajady" to co innego ale opryszczkę powoduje wirus a to wymaga interwencji lekarza :tak:

Dzień DObry. Ja na 8.20 lece do ginka. Zapisałam sie do jakiegoś w luxMedzie --> zobacze moze u niego zostane.
Bylam u tej swojej Pani doktor po zaświadczenie i nie zauważyła by oprychy na pół wargi?? Ja już nie wiem co mam o niej myśleć...:baffled:

Hej wszystkim!

Zrobiłam 3 testy - wszystkie nagatywne. :no::no::no::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Bobotest o czułości 10 wyszedł słabo - bardzo słaba linia testowa. A dwa pozostałe o czułości 25 całkiem mocna linia testowa. No, chyba nie dane mi być mamą tym razem... :sad::sad::sad:
Ale w 14. dniu po domniemanej owulce już by chyba nie kłamały...

Przynajmniej tą opryszczką nie muszę się martwić. :sad::sad:

Cześć:)

Misia ja też kiedys słyszałam o tej opryszczce.... A może faktycznie lekarz będzie fajny i zostaniesz:)

Jaewa nie znam się na lekach więc nie pomogę ale widzę że Sol już Ci odpowiedziała:))

Sol kurcze fajnie z tą pracą:) W domu i zawsze możesz sobie dorobić:) Obyś więcej takich zleceń miała:))
Sol powiedz mi jeszcze bo Ty się znasz... Jestem przeziębiona, za ok 10 dni mam testować bo może cos z tego wyszlo. I chciałabym sobie zrobić herbatki z sokiem malinowym. Mogę???

A ja mam znowu zly dzień... Nasza budowa domku stoi pod znakiem zapytania.... Już 2 raz w tym roku okradli moich rodziców... Bo tam na tej wsi mamy taki domek i budynki gospodarskie które zostały jeszcze z czasów jak tam babcia mieszkała. Ciągle ich używamy i trzymamy tam różne rzeczy. I kilka miesięcy temu okradli stodołę i coś co kiedyś bylo oborą (wynieśli tacie mnóstwo sprzętów - wiertarki, glebogryzarkę itp i nawet robiony przedlużacz!!) A w tym tygodniu wlamali się do domu. Niewiele było do kradnięcia ale zabrali taką fajną pompę do studni (w lecie była jak znalazł do podlewania drzew itp)... Podejrzewamy że to taki sąsiad bo zaczęło się jak wyszedł z więzeinia... No ale nic mu nie możemy zrobić... Nie chcę zaczynać budowy i żeby się potem okazało że mi ukradli polowę rzeczy....

edit:

Mary przykro mi bardzo:(( Tulę mocno kochana...

Ostatnia edycja:
dzien dobry

mary- widocznie to nie Twoj miesiac, ale wkrotce bedzie lepiej... tule mocno i glowa do gory.. wkrotce te upragnione II kreseczki sie pojawia, zobaczysz :)

monia- co za gnoje.. a nie mozecie zainstalowac kamery? nie wiem jaki to koszt w PL, ale tutaj to nie tak drogo wychodzi....a moze warto, co?

jesli chodzi o herbatke z sokiem to chyba zawsze mozna :) szczegolnie na przeziebienie :)

jeszcze 10 dni i testujesz.. super! trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&

sol- ale super, ze masz dodatkowa prace.. bo nie doczytalam ale tak wywnioskowalam :D gratulki i powodzenia!

ok, uciekam dziewczyny bo praca mnie goni...milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mary Kochana bardzo mi przykro...Tulam Cie:frown::frown:
No ale ta Twoja @ juz przyszla czy nie? Bo czasami testy wychodza dopiero po dacie spodziewanej @:-(:unsure: Moze nie wszystko jeszcze stracone? Buziam Cie :*
A jak nie nowy cykl i nowe mozliwosci....

Monia milego dnia Kochana:tak: Ludzie to sa podli z okradaniem innych! Oby takim rece urwalo!:angry: Rozumiem jeden raz ale nie kilka razy! Ma ktos tupet!!!:angry:

My za chwile jedziemy na reszte zakupow....

Mary Kochana bardzo mi przykro...Tulam Cie:frown::frown:
No ale ta Twoja @ juz przyszla czy nie? Bo czasami testy wychodza dopiero po dacie spodziewanej @:-(:unsure: Moze nie wszystko jeszcze stracone? Buziam Cie :*
A jak nie nowy cykl i nowe mozliwosci....

@ nie przyszła. Dziś juz powinna. Sama nie wiem. Ja mam długie te cykle, więc może nie powinnam jeszcze testować... :eek: :sad::sad::confused: Dziś wychodziłby 14 dzień po domniemanej owulce, a jeśli implantacja może trwać do 12 dni nawet, to byłoby za wcześnie na test... Nie wiem, nie ma to, jak sie łudzić... Oczywiście, poczytałam sobie o hcg itp. itd. Ale już zgłupiałam i teraz chyba czekam na @ po prostu... :sorry2::no:

Dziękuję Wam! Mam nadzieję, że miło Wam piatek minie!

Ja dziś znów sama, jutro M. też w studiu. :-(:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka witam się prawie weekendowo

Co do opryszczki ja tez nie miałam o tym pojęcia, ale gin kazał mi robic badanie zwane Herpes - zapytałam co to takiego i wtedy mi tłumaczył ze to wirus opryszczki który jest szkodliwy dla płodu - moze nie koniecznie jak wyskoczy tez - najlepiej zrobic herpesa bo mozecie tez miec przeciwciała juz i wtedy jest ok - jak miałyście wczesniej opryszczke to prawdopodobnie je macie - to na podobnej zasadzie co toxoplazmoza czy cytomegalia - jak sa przeciwciała to juz można sie nie martwić

mary - tulam mocno kochana :-(:-(:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry