reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochana ten Buscopan sprawdzilam na necie i duzo kobiet w ciazy go chwali. Ja mam wizyte na poniedzialek dopiero ale chyba zaczekam i zapytam lekarza....
Cos sie tu pusto zrobilo...Wszystkie spac pouciekaly :)
A co tam u Ciebie? :)
Ja za chwile chyba legne sie jeszcze na troche bo mam 5.45 rano :)

No to spadam :) Slodkich snow zycze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mary-beth słonko zrób koniecznie test jutro rano jak wyjdą II kreski to szybciutko do lekarza bo opryszczka jest bardzo szkodliwa dla dzidzi trzeba leczyć - nie pisze tego żeby cię straszyć tylko zeby zapobiegać

nadrobiłam ale nie mam siły wiecej pisać więc spadam do spanka

dobranoc babeczki

Sorbusiu - dzięki za informację! Czytałam o tym, ale piszą, że ta wargowa jest nieszkodliwa o ile nie przeniesie się an dół. Ale faktycznie, niebezpieczeństwo istnieje... Choć wyskoczyła mi dziś dopiero nad wargą. :baffled::baffled::baffled: Mam wrażenie, ze jestem chora, ze mnie rozkłada przeziebienie, pomyślałam, że to z tego.

No nic, w takim razie chyba zatestuję jutro, żeby nic nie ryzykować złego...

Dzięki, śpij dobrze!

Jaewa - dzięki :) jak już będe pewna to też będe go stosować :)
Miłego dnia życze, bo u Ciebie on się zacznie, ja już zaraz spać :P

Ostatnia edycja:
witaj sol w\g co piszesz że córcie boli i moczy ci sie może oznaczać że przyżębiła sobie pęchesz , może sikała na dworku i gdzieś na przeciągu?? bo moja terz mi sie moczyła - nie trzymała moczu ale jaj przeszło - wysikała sie na dworze i ja podwiało. wiąc uważaj na małą
pozdrawaiam i życzę zdrówka

Dziewczyny, śpijcie wszystkie dobrze! Dobranoc (Jaewa - dzień dobry :-D)!

Ja zmykam, bom chora chyba... :confused: A do tego lodów mi się chce, ale mi M. zaraz przywiezie, więc będę miała wyżerkę przed snem (nie ma to jak się zdrowo odżywiać! :laugh2::laugh2:).

My już po zakupkach:happy: Kupiliśmy sobie fajną drukarke taką 3w1 i patrzylismy wózeczki i już chyba wiemy jaki chcemy:happy: Poszukam na allegro to Wam pokaże później:happy: albo jutro bo dzisiaj to już padam na twarz:-(

mlodam nie lubie i nie pije kawki a cio?

createdbylove My zaczeliśmy starania jakieś półtpra tygodnia przed ślubem a brodawki zmieniły kolor i zaczeły boleć pare dni przed ślubem już także myśle, że wszystko możliwe i za to też trzymam &&&&&&&&&&&& :happy:

Sol a czym Ty sie takim zajmujesz, że Ty tak tworzysz jeśli moge zapytać?? :-p

jsorbek czemu opryszczka jest szkodliwa?? nie wiedziałam a mi wyskoczyła:szok::no: wystarczy jak pójde do internisty?? czy może kupić coś w aptece??

Jaewa dzień dobry:happy:

jaewa, created - możecie brać buscopan - ostatnio mi gin go polecał :-p Ale wszystko z umiarem :tak: A no-spa jest zakazana w sporej ilości krajów więc się nie dziwię ze nie można jej czasami dostać :tak:

halina - no właśnie nie miało jej gdzie przewiać :dry:

misia - robię strony internetowe - grafika, kod i dodatki - powinnam to robić po a nie przed obroną inżynierki ale ... no cóż - kasa potrzebna :-D Chyba na poprzedniej stronie dałam linka wisience - to ma być strona dla jednej ze staraczek :-D

Spadam spać :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry