reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka nie ma za co:-)!poprostu masz wrodzony dobry gust i zacięcie do interesu,takiej babeczce wszystko musi się udać:tak::tak::-)

zmykam kochane,bo muszę moje zwolnienie koledze z pracy podrzucić.od poniedziałku do pracy wracam,więc tak często nie będę mogła tu zagladać:-(:-(

Ostatnia edycja:
reklama
marylka nie ma za co:-)!poprostu masz wrodzony dobry gust i zacięcie do interesu,takiej babeczce wszystko musi się udać:tak::tak::-)

zmykam kochane,bo muszę moje zwolnienie koledze z pracy podrzucić.od poniedziałku do pracy wracam,więc tak często nie będę mogła tu zagladać:-(:-(
az się zawstydziłam i zarumniełam o tak:zawstydzona/y: :) dziękuje za wszystkie pochlebstwa :)

witam sie popoludniowo:tak:wrocilam,zyje:-Dodebralam Zuze zrobilam szybkie zakupy na obiad na jutro,wrocilam do domu i teraz Tomek poszedl ze swoim zębem;-)a ja nadrobilam Was i pisze-MARYLKA-zaraz ide na bloga:laugh2:pewnie znow tam same piękności:tak:WIOLKA-powodzenia w szukaniu drzwiczek:tak:BIBINKA-będziemy tęsknić od poniedzialku,ale zagląda kiedy będziesz miala czas i ochote:-)a gdzie nam wcięlo pozostale kobietki:confused::confused:a ja po wizycie jestem lżejsza o 60 zl i okazalo sie ,ze będzie mi tego zeba leczyc kanalowo,wiec pewnie jeszcze ze 3,4 wizyty z tym jednym zębem,ale damy rade,tylko ta kasa...powiedzialam Jej,ze od czerwca zaczynam starania i żeby sie uwinęla ze wszystkim co tam trzeba-teraz mam wizyte 10 marca. lece do Marylki na bloga:-D

Ostatnia edycja:
MARYLKA-Ty to naprawde masz gust-super te ubranka-i widac,ze jakość dobra-napewno u Ciebie coś kupie jak już będe miala fasolinke w brzuszku:tak:a to zdjęcie na końcu-CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDOWE:-D:laugh2:AZ MI SIE CIEPLO NA SERCU ZROBILO:tak:jedna z Nich to moja kruszynka:rofl2: wspaniale to zdjątko. zaraz mi sie przypomnialo,jak moja przyjaciólka przyslala mi podobn,a fotke z 3 maluszkami i napisala, ze życzy nam aby sie szybko udalo(a uz 8 m-cy wtedy nam schodzilo)i w ten m-ąc test wyszedl pozytywny:tak::rolleyes2:no i jest Zunia!!!

:-):-) hej hej witam sie ,po obiadku ... pogoda u mnie straszna śnieg na przemian ze słońcem ,,, :-D:-D hece jak na pryma aprilis ,,

MARYLKA-dobre:tak::tak::tak:jedno moje a dwojka Twoja:-D:-D MAMA99-co tam u Ciebie??:laugh2:SERGEEVNA i AGUS KULA ju,z po testach i niestety negatywne:-(zostalaś nam Ty do trzymania kciuków:tak:a wiecie ile ja juz nakupilam testów?????? a 8 sztuk:-D:-D3 szt w aptece i 5 szt.razem z tymi tabletkami ziolowymi-pamiętasz Marylka które:confused:ja wiem,ze nie wytrzymam tyle co MAMA99- i bede testowac dzien po @ jak sie nie pojawi:tak:;-):laugh2:

reklama
Witam w ten marcowy typowy dzień, trochę zimy trochę lata, no nic tylko jak w garncu!!
Ja dzisiaj dołka małego mam, że się do niczego nie nadaję, pracy nie umiem znaleźć, a jak już mam rozmowę to się dowiaduję, że za miłą osobą jestem,bez siły przebicia. No nic tylko siąść i płakać. Po kiego grzyba poszłam na te cholerne studia, co mnie podkusiło, teraz się męczę bo pracy w zawodzie nie ma. Echh, chyba założę własną firmę...
No to tyle narzekania, bo mi jeszcze na dłużej zostanie, a płakać miałam przestać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry