Dziewczynki albo mam wrażenie, albo niedługo sama na tym forum zostane ... buuuuuu :-( ?
a tak na powaznie, to jestem dzis nieziemsko spiąca, a wszystko przez to , ze kawy nie wypiłam, ale juz sobie zaparzam ...
Jestem powalona ogladm od rana łóżeczka i posciele z baldachimami na allegro, jakie piekne o jej ... zobaczcie same
DARLAND 13el-135X100 HAFTY BALDACHIM Z SZYFONU -H4 (1217402613) - Aukcje internetowe Allegro
palemko - a mi najbardziej spodobał się ten ze słonikiem

I nie zostaniesz sama bo my się nigdzie nie wybieramy z na 2011 jest jeszcze trochę miejsc w tym jedno dla ciebie - tylko nie mam rozpiski na kiedy Cię zapisali
SOL- jak mozesz to podaj link na te fotele moze tez sbie taki zakupie jeden-dedzie do karmienia dzidzi;-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
To całość do wyboru w tym sklepie a jest już sprawdzony bo kolega M ze Starachowic u niego zamawiał i podobno jest ok

No i w porównaniu z innymi nie drogi i najfajniejsze modele ma

A ja się dowiem jutro/pojutrze
sol , josephine dobrze że choć Wy macie tą pewność i niech Was nie opuszcza ja uwierze jak zobacze 2 kreski - i to nie wiem czy odrazu
Jak trzeba to będziemy wierzyć za Ciebie

Ale tak samo jak palemce i tobie powiem - wy jesteście zapisane na 2011 tylko terminarza nie mam na kiedy was zapisano
Misia - możesz a nawet powinnaś jeść jajka - tylko najlepiej na twardo albo jajecznice albo grzanki bo jajko zawiera dużo żelaza
A my już po spacerku, Karola coś kombinuje w salonie a ja stwierdzam że nasi znajomi są strasznie podatni na moje sugestie

Kolega zaproponował - ale jeszcze musi się dowiedzieć od rodziny czy brat cioteczny będzie to odwiezie nas na to wesele - posiedzi u brata ciotecznego i zabierze nas o 2-3 w nocy z wesela

Jak dla mnie git majonez

Bo kolega ze studiów nie jedzie więc nie mamy się z kim zabrać. W najgorszym scenariuszu z Ostrowca z PKS zabierze nas znajomy kolegi na ślub a potem wesele ale wrócić to nie wiem jak byśmy wrócili

Oby się kumpel nie rozmyślił i nas zawiózł

Ale będę wieczorkiem wiedziała

A po obiedzie wychodzimy z Karolą znowu - tym razem po moje wyniki do laboratorium :-) A jutro znowu tam zajrzymy bo muszę Karoli mocz ogólny zrobić

Ale tym razem nie będę buliła bo mam skierowanie