Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

]
Idę dać Karoli obiad 
Majowa, czy Czerwcowa, nie ważne, ważne, że Mamusia![]()
Moja siostra miała CC i choć to było 7 lat temu to do dzisiaj czasami ją ten szew ciągnie albo zaczyna boleć przy napinaniu mięśni. Ale wszystko zależy jak Cię zszyją, w jakim wieku jesteś i jak twój organizm się regeneruje :-) Np ja po laparo wstałam po 8 godzinach a kobietka obok mnie która miała godzinę przede mną zabieg wstała dopiero po dwóch dniach
Mi się wygoiło wszystko po kilku dniach a jej po 3 tygodniach dopiero - wiec różnica kolosalna. Tyle ze ona przestała czuć szwy po tygodniu a ja się męczyłam przez 2-3 miesiące bo przy każdym napięciu mięśni mnie bolało w miejscach zrostu choć wszystko było już wygojone
Koleżance po CC zostały takie zrosty w macicy że po pół roku się okazało że jej się takie endometrium robi że do jamy brzusznej wyłazi i ma dziewczyna endometriozę w wieku 24 lat taką że przebija niektóre 60-latki niestety. Mojej siostrze też się endometrioza wdała po CC i teraz ciągnie na hormonach tak silnych że jak kiedyś szczupła laska była to teraz waży prawie 90 :-( Ale zahamowało endometriozę. Jak dla mnie bardzo wysoka cena tej cesarki :-( Historii jest wiele i są różne - jedne z happy endem że wszystko się wygoiło i było super - nic tylko rodzić przez CC a u innych już nie da się założyć różowych okularów :-(