• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama jak ty swietnie mi dni liczysz, hoho, 6 ma i dłuzsze cykle więc jest szansa, ze trafimy razem.
monia trzymam &&&&&&&&&& wiem cos o tym jak źle się mieszka to nic nie wychodzi, nic się nie chce i w ogóle.
marcepanek wypoczywaj kochana, buziolki

reklama
MONIA- &&&&&&&&&&&&&&&

CIEKAWE JAK TAM PO WIZYCIE U EWELINKI:tak::tak:

WISIEŃKA- no widzisz ,czyli trafilam-no tak skoro masz dluzsze to mozemy trafic razem:tak:byloby cuuuudnie;-)

wstawilam dla Toma warzywaka na patelni i 4 palki z kuraka.

Witam się po weekendzie

Wesele się udało super choć byliśmy tylko do 12.30 -ale za to od 15 to i tak długo. Ale juz mnie gniotło wszystko i dłuzej nie dałąm rady
A dziś od rana robilismy porządki żeby dla dzidziusia troszkę miejsca zrobić bo juz nam się sporo rzeczy nagromadziło

NIe nadrobie całości wybaczcie ale doczytałam ze u Marcepanka już OK i u Ewci też - to ciesz.e się bardzo
Mama- jakie badania będzie robił tom bo coś przeczytałam ale nie wiem o co chodzi

Majqa - gratulacje !!!

SORBUS- cześć ,fajnie,ze wesele udane:) a Tomi bedzie badal nasionka...w srode na 15 ma badanie a potem ja w czwartek mam ginek.

monisia
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama - na szczęście to będzie 4x2 dni więc może jakoś damy radę ale ma tak grafik w Kielcach ze przyjeżdża o 11 do Kielc a potem wychodzi o 13 do roboty albo na nockę albo jedzie bezpośrednio z nocki tam :-( Ciężko będzie ale jakoś damy radę :tak: Dobrze że w ogóle jest ta robota bo byśmy nie dali rady się sami utrzymać :-(

Moja mama przyszła więc sobie siedzimy a że poszły na nocnik to zajrzałam na chwilę :tak:
Miłego wieczorku życzę :tak:

SOL- dacie rade :) Tobie rowniez milego wieczorku,zara bedzie Tom,dzieci sie bawią u gory i wogole ich nie slychac,to znaczy kazde sobie śpiewa pod nosem-ale ogolnie jakby ich nie bylo :):))

Dzięki dziewczyny za gratki :)
Myślałam, że moje posty nie zostały dodane bo coś bb nie działało

mama - ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

ewcia - trzymam kciuki oby wszystko się wyjaśniło i było ok
monisia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~

Jaaa pospałam ponad 2 godziny:szok: Przez tą pogodę , w Poznaniu ciągle leje.

marcepanku super że już lepiej. Trzymam kciuki żebyś szybciutko do domu wyszła, do synka!

monia ~~~~~~~~~~~~~~

Kurcze teściowa chyba zapomniała o mnie, miała odebrać córcie z przedszkola o 15 :30, i przyprowadzić ja , i od razu przynieść obiad. Pewni mała namówiła babcie żeby zostać trochę u nich (uwielbia).Tylko mnie aż ssie z głodu..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry