• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LILOU- cześć :) a u Ewci sprawy prywatne ,z dzidzią oki:)
EWELINKA- zmykaj sie szykowac i czekamy na wiesci:)

wiadomość od MARCEPANKA:
PLAMIENIA JUZ PRAWIE USTEPUJA(PO ZASTRZYKACH BO LUTKA I DUPEK NIE DAWALI RADY). Z dzidzia wszystko oki i jesli plamienia ustana bede mogla isc do domu

To dobrze, że u marcepanka wszystko ok z dzidziusiem. Trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A Ewcie mocno tulimy!!!!!

reklama
marylko ja też na 9, mam przyjść przed pacjentkami, tak tylko na usg, a nie na pełna wizytę.
ja ide na pełną wizyte bo to moja pierwsza ciążowa :)

super że z Marcepankiem wszystko ok mam nadzieje że szybko wyjdzie ze szpitala i zacznie jej rosnać brzusio - bo wiem że bardzo tego chce

Ewcia ty wiesz * trzymam kciukole

SOL- za kilka minuta Marcepanek bedzie miala męża w szpitalu a poniewaz odlaczyli Ja od ktg wiec jak mąż przyniesie Jej laptopa to do nas wleci :tak::-)

MARYLKA- no to pewnie wyjdziesz z wizyty z karta ciązy;-):tak:

mama - to fajnie :tak: jednak przenośny net to jest to :-D

A ja dzisiaj na obiad sobie zupkę chińską robię bo Karola dostała swój obiadek od babci a mi się gotować dzisiaj wybitnie nie chce :no: Jak patrzę na grafik M na przyszły miesiąc to mi się odechciewa wszystkiego :-(

Cześć Kochane. :* Zanim Wam poodpisuję, to proszę o ciepłe myśli. Dziś o 18:30 mam to USG genetyczne, bardzo się denerwuję...

Młodam
- wiesz... ale ja bym chciała przytyć tak maks z 12 kg, a nie 30. :P ;) Także z tymi słodyczami to muszę zacząć uważać. ;) A Ty szczupła jesteś, to się nie przejmuj. :)

Create - tak, jak Ci już Dziewczyny pisały: musisz bardziej na siebie uważać. Ja miałam takie bóle jak na @ chyba aż do 2 tygodni po testowaniu, także spokojnie. Tylko słuchaj swojego ciała i jak jesteś zmęczona, to odpoczywaj i nie rób nic na siłę.

Majqa
- wielkie gratulacje! :)
A wątpiłaś. ;)

Jaewa - wspaniałe wyniki USG, bardzo się cieszę! :)

Ewcia - my tu wszystkie o Tobie ciepło myślimy i będziemy czekać na Twój powrót.

Ewelina - dobrze, że plamienia przeszły. :)

Marcepanku - no to cudownie, że plamienie przechodzi! :)

Mamcia - && za badanie Męża.

Witajcie dziewczyny!
Wybaczcie ,że nie nadrobię teraz wszystkiego ,ale same rozumiecie.
W każdym razie wszystkim zafasolkowanym gratulację!

A u mnie lepiej i nawet zdjęli te wszystkie kable więc mogę trochę posiedzieć przy laptopie. Bo praktycznie prawie bez przerwy monitorowali dzidziolka i mam już dość KTG do samego końca ciąży.
Dziękuje wam za wsparcie które w takich chwilach działa cuda.No i mamuś Tobie za przekazywanie info :-)
Już tak bardzo chce do domu i to nic ,że jest zaledwie parę metrów naprzeciw szpitala. Ale jak Maciuś mówi mama dom to serce się kroi. Bo on przyzwyczajony ,że mamusia jest zawsze przy nim:(

Marcepanku dobrze, że już lepiej. Trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&.

Ewcia wracaj do nas. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku.

KRAKOWIANKA- dziekuje za &&&&&:tak:przydadzą sie.......
bede o Tobie cieplo myslec i o Waszej dzidzi-na pewno bedzie si,ale nerwy sa-wiem cos o tym...

SOL- wspolczuje,ale jak mus to mus:sorry2:choc samemu przez tyle dni pewnie nie bedzie latwo-pomoc przy Karoli sie przydaje wiadomo...ale kaska tez potrzebna!!

EWELINKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:tak:

MARCEPANEK- witaj i nie ma sprawy..najwazniejsze ,ze sa w koncu dobre wiesci!!!

Ostatnia edycja:
Witam Kochane!!!!
MAJQA - GRATULACJE KOCHANA!!!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
MARCEPANEK - super ze juz lepiej!!!!:tak:Trzymam &&&&&&&&&&&&!!!!!!!!
EWCIA - tule i mam nadzieje ze bedzie si!!!!!:tak::tak::tak:
MAMA - &&&&&&&&&&& za badanko!!!!!!!
No i prosze o fluidki i &&&&&&&&& bo za 3 dni mam termin @...ehh....

reklama
MONISIA- dzieki za &&&&&&&&&&&&& oby Tomi dal rade;/
ja za Ciebie juz trzymam &&&& najcięższy czas przed Toba-nie rób test wczesniej!! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry