• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama, wiesz...teraz będę miała tylko pstre myśli i skojarzenia, bo zakaz sexu przez małża ustanowiony :-D

No nic....bujam sie powolutku, jeszcze cosik zjem, przygotuję się do wizyty, oczywiście listę pytań muszę przygotować :-D

reklama
marylko no tak to jest że nasze stresy na mężów przekładamy;-) czyli odliczamy razem do końca tygodnia, ja do piątku Ty do soboty:-)

jeawa Jak dobrze że u lekarza wszytko dobrze :-)

mama dzień dobry!

ewelina czekamy na wieści po wizycie.

Ja właśnie miałam bliskie spotkanie z toaletą, po tym jak niechcący połkęłam kożuch z mleka :( i znów tabletki zamiast do krwi trafiły do toalety:zawstydzona/y:
tak tak czekamy razem :) a ty masz na rano czy na popołudniu ?? daj mi koniecznie znać :) ja mam w sobote na rano na 9:15

LILOU- cześć :) a u Ewci sprawy prywatne ,z dzidzią oki:)
EWELINKA- zmykaj sie szykowac i czekamy na wiesci:)

wiadomość od MARCEPANKA:
PLAMIENIA JUZ PRAWIE USTEPUJA(PO ZASTRZYKACH BO LUTKA I DUPEK NIE DAWALI RADY). Z dzidzia wszystko oki i jesli plamienia ustana bede mogla isc do domu

mama, sol dzięki uspokoiłyście. Trzymam kciuki żeby się wszytko się poukładało i ewcia szybko tu wróciła.

dobre wieści od marcepanka, mam nadzieję że szybką ja puszczą do domu. takie przejścia i stresy :(

reklama
mama - pozdrów Marcepanka :tak: To dobrze ze zaczęło jej przechodzić to plamienie :tak:

A ja się właśnie dowiedziałam że w przyszłym miesiącu będę przez 8-9 dni słomianą wdową :-( Nie jak ostatnio przez 6 a dłużej :-( Z jednej strony lepiej bo budżet podreperujemy ale z drugiej :-( Odechciewa mi się wszystkiego :-( Obronę mogę mieć 16 października ale to jeszcze nic pewnego a 23-24 możliwe że odwiedzimy Warszawę i moją siostrzyczkę malutką - młode się pierwszy raz spotkają :tak::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry