• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylko z nerwów dostaje na głowę. Ćwiczę siłę pozytywnego myślenia. Wczoraj bolał mnie wieczorem brzuch (ale tak po bokach).A jak u Ciebie? Uspokoiłaś się troszkę?

ewelina hihi makijaż potrafi poprawić humor :)

ewcia - kochana co się stało?

majqa - Gratki :-D I nic się nie stanie, ale już nie bierz bez wiedzy lekarza :-)

palemko - spojenie łonowe znajduje się na kości miednicznej dokładnie w linii prostej pod pępkiem - w tym miejscu kość nie jest złączona tkanką twardą tylko chrząstką żeby móc się rozciągnąć przed porodem aby go umożliwić :tak: Mało przyjemne uczucie bo raz ze boli przy wstawaniu/siadaniu to jeszcze się chwilami jak kaczka zaczyna z bólu chodzić - o ile ból pozwala na chodzenie :dry: :-( Gorzej jak zacznie też boleć z tyłu przy kości ogonowej bo tam też chrząstka jest i takie mało przyjemne odczucia estetyczne :dry:

BB miało dzisiaj małe problemy techniczne ale już wszystko chyba gra :tak:

A ja miałam wyjść z młodą na spacer ale taka bardzo niepewna pogoda a na dodatek boli :-( M poszedł na popołudnie do roboty więc same urzędujemy w domu. Może moją mamę zaproszę na wieczór to z nami posiedzi :-p

Pisałam o parametrach z 2 ostatnich badań....
W pierwszym badaniu wyszło mu zaledwie 6 mln/ml!!!!!! Więc jeszcze gorzej aniżeli u Twojego M. Kochana, nie załamuj się....nie poddawaj...jak widzisz...w moim przypadku, witaminy polepszyły parametry i dzis jestem w ciąży! Trzeba walczyć...trzeba działać...szukać dobrego, ludzkiego lekarza, który nie zamiecie Waszych problemów pod dywan, tylko skutecznie zacznie kurację! My przeszliśmy baaaaaaaaardzo długą drogę, nim znaleźliśmy odpowiednich lekarzy. Nic straconego kochana! Wyleczy zapalenie, zwalczy bakterie, zacznie przyjmować zestaw witaminek i zobaczysz jak armia się wzmocni!!! Główka do góry, ja wierzę, że WAM się uda, innej opcji nie ma! Tylko nie poddawajcie się....wierzcie...ufajcie Najwyższemu, że wie co robi....
Będzie dobrze....zobaczysz!!!

ewelinko, bardzo Ci dziękuję. Obiecuję, że będę walczyć :) Tylko ten szok na początku tak działa na mnie. Mój M wierzy, że będzie ok. Od odebrania wyników zrezygnował już z picia kawy, papierosów na szczęście nie pali, luźne gatki nosi, alkoholu zero, no i bierze witaminki i to co lekarz przepisał. Poczekamy na wyniki z posiewu. Dam znać co i jak. Ale masz rację - muszę wierzyć, że będzie dobrze. Bóg wie, co robi.... A za Twoją dzidziunię trzymam mocno kciuki! Na pewno będzie wszytko dobrze kochana :)

majqa, gratuluję z całego serduszka :):):)

ewciu, będziemy tęsknić!

jaewa, tak bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok :):):) Niech rośnie w Twoim brzuszku zdrowo!

PS. Nareszcie BB nie świruje!

A tak w ogóle dziewczynki co się dzieje z naszą Misią???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewelinko, bardzo Ci dziękuję. Obiecuję, że będę walczyć :) Tylko ten szok na początku tak działa na mnie. Mój M wierzy, że będzie ok. Od odebrania wyników zrezygnował już z picia kawy, papierosów na szczęście nie pali, luźne gatki nosi, alkoholu zero, no i bierze witaminki i to co lekarz przepisał. Poczekamy na wyniki z posiewu. Dam znać co i jak. Ale masz rację - muszę wierzyć, że będzie dobrze. Bóg wie, co robi.... A za Twoją dzidziunię trzymam mocno kciuki! Na pewno będzie wszytko dobrze kochana :)

Mój P, jak zobaczył wyniki z pierwszego badania, to go zatkało, chodził struty przez kilka dni, oboje byliśmy w szoku.
Ale pamiętaj, złe wyniki nie przekreślają macierzyństwa i tego się trzymajmy!!!!!!!!!
Ja Wam szczerze kibicuję :tak:

Dzięki, ja wierzę, że Mój Kruszek jest silny i wytrwa do czerwca :tak:

reklama
hahaha mi dzis przez pold nia nie wyswietlalao dzisiejszych postow i sie po 10 pytalam "halo jest tu kto", a wy juz od 7-ej tu czatowalyscie hahahahahahhaha

majqa : GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry