Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stwierdzam, że po makijażu....wyglądam w miarę jak ludź![]()
I nic się nie stanie, ale już nie bierz bez wiedzy lekarza :-)
Mało przyjemne uczucie bo raz ze boli przy wstawaniu/siadaniu to jeszcze się chwilami jak kaczka zaczyna z bólu chodzić - o ile ból pozwala na chodzenie
:-( Gorzej jak zacznie też boleć z tyłu przy kości ogonowej bo tam też chrząstka jest i takie mało przyjemne odczucia estetyczne 

Pisałam o parametrach z 2 ostatnich badań....
W pierwszym badaniu wyszło mu zaledwie 6 mln/ml!!!!!! Więc jeszcze gorzej aniżeli u Twojego M. Kochana, nie załamuj się....nie poddawaj...jak widzisz...w moim przypadku, witaminy polepszyły parametry i dzis jestem w ciąży! Trzeba walczyć...trzeba działać...szukać dobrego, ludzkiego lekarza, który nie zamiecie Waszych problemów pod dywan, tylko skutecznie zacznie kurację! My przeszliśmy baaaaaaaaardzo długą drogę, nim znaleźliśmy odpowiednich lekarzy. Nic straconego kochana! Wyleczy zapalenie, zwalczy bakterie, zacznie przyjmować zestaw witaminek i zobaczysz jak armia się wzmocni!!! Główka do góry, ja wierzę, że WAM się uda, innej opcji nie ma! Tylko nie poddawajcie się....wierzcie...ufajcie Najwyższemu, że wie co robi....
Będzie dobrze....zobaczysz!!!
ewelinko, bardzo Ci dziękuję. Obiecuję, że będę walczyćTylko ten szok na początku tak działa na mnie. Mój M wierzy, że będzie ok. Od odebrania wyników zrezygnował już z picia kawy, papierosów na szczęście nie pali, luźne gatki nosi, alkoholu zero, no i bierze witaminki i to co lekarz przepisał. Poczekamy na wyniki z posiewu. Dam znać co i jak. Ale masz rację - muszę wierzyć, że będzie dobrze. Bóg wie, co robi.... A za Twoją dzidziunię trzymam mocno kciuki! Na pewno będzie wszytko dobrze kochana
![]()