• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dawno mnie tu nie było i az ciezko nadrobic zaległości.Gratuluje wszystkim zafasolkowanym.U mnie 14 dc obaczymy jak to bedzie staram sie nie myslec ale jak nie myslec o ciazy mierzac codziennie temp:)Pozdr miłego pon.U mnie niestety pada

reklama
Hej dziewczyny!

Ja juz w pracy - dla odmiany dzis ranna zmiana. :-) A wieczorem koncert! :tak::tak: Juhuu! :happy2:

Nocka prawie nieprzespana... :no::no::baffled: Takze kawusia poszla w ruch. No i juz po @! :tak: 6 dc chyba dzis, ale zastanawiam sie, czy mi sie nie pokielbal po ostanim 46-dniowym... :confused:

Jaewa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za USG!

Milego dnia wszystkim!

Witam,
powtórzyłam dzisiaj test i ... wyszły II kreski :)

no i trochę się boję, bo wczoraj wymiotowałam i miałam biegunkę i zażyłam 2 tabletki stoperanu
SOL - pomocy!!! Czy te tabletki mogły zaszkodzić dzidziowi

Witam sie Kochane:tak:

Melduje ze pierwsze USG wypadlo wspaniale;-) Dzidzia ma 11 mm, wszystko jest ok i widzialam bijace serduszko (132 uderzenia na minute). Pani doktor powiedziala ze dzidzia jest silna i serduszko ma silne:-)
Dzidzia w ilosci sztuk 1:-D

Dzisiaj tez po USG bylismy ogladac jedna chalupe na wynajem i nam sie podoba. Duzo ludzi jest chetnych wiec zobaczymy co nam z tego wyjdzie....Lece wypelniac papiery co nam dali z tej agencji zeby jak najszybciej wyslac:tak:

Zycze Wam pieknego dnia :*:cool2:

halo halo! nie ma tu nikogo????

co was tak wywialo?? :)

mama dopiero odczytalam posta po weekendzie, poldus ucalowany i wysciskany od cioci :)
jak samopozucie, jakien plany na dzis? ja mam lenia, musze isc odebrac list polecony meza na poczte, ale bardzo bardzo daleko na dodatek podejsc z wozkiem pod gore na koniec miasta... autobusu az tam nie ma, a nasza pozta remontowana i jestesmy adresem oddelegowani tam... ehhhhh....

kochane chyba jestem w ciąży :):):):):) zrobiłam rano test ale jeszcze w to nie wierze !!!! test wyszedł już chyba po minucie !!!! zwykły z czułością 25
ale dla pewności jutro powturze
zaraz sprubuje wstawić test to same ocenicie :)
czesc kochane nie bylo mnie juz sto lat chcialam pogratulowac zafasolkowanym a tobie marylko w szczegolnosci bo od poczatku bylysmy tutaj razem i z toba i mama zrzylam sie :)

kochane chyba jestem w ciąży :):):):):) zrobiłam rano test ale jeszcze w to nie wierze !!!! test wyszedł już chyba po minucie !!!! zwykły z czułością 25
ale dla pewności jutro powturze
zaraz sprubuje wstawić test to same ocenicie :)
gratuluje kochana tak sie ciesze :* caluje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewelinko, wrócę do Twoich słów z piątku. Pisałam, że mój mąż ma małą liczbe plemników i ich ruchliwość. Wtedy mnie pocieszyłaś kochana, ale widzę że u mnie to wygląda dużo gorzej niż u Ciebie. Mój M ma 7 mln/1 ml (Twój 20!!!) a ruchliwości nie pamiętam. Łudzę się tylko, że może to być przejściowe jak mówił lekarz i mogą to spowodować jakieś bakterie itp. (bo ma dużo leukocytów - co wskazuje na stan zapalny). Jestem załamana:(:(:(

Pisałam o parametrach z 2 ostatnich badań....
W pierwszym badaniu wyszło mu zaledwie 6 mln/ml!!!!!! Więc jeszcze gorzej aniżeli u Twojego M. Kochana, nie załamuj się....nie poddawaj...jak widzisz...w moim przypadku, witaminy polepszyły parametry i dzis jestem w ciąży! Trzeba walczyć...trzeba działać...szukać dobrego, ludzkiego lekarza, który nie zamiecie Waszych problemów pod dywan, tylko skutecznie zacznie kurację! My przeszliśmy baaaaaaaaardzo długą drogę, nim znaleźliśmy odpowiednich lekarzy. Nic straconego kochana! Wyleczy zapalenie, zwalczy bakterie, zacznie przyjmować zestaw witaminek i zobaczysz jak armia się wzmocni!!! Główka do góry, ja wierzę, że WAM się uda, innej opcji nie ma! Tylko nie poddawajcie się....wierzcie...ufajcie Najwyższemu, że wie co robi....
Będzie dobrze....zobaczysz!!!

JAEWA
, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę!!!! A dzidzia serduszko mocne po mamusi....dzielnej mamusi!!!!!! Ściskam Cię mocno!!! :-)

Ewcia
, kochana moja.......... ???????????????? Buziam i wracaj do Nas szybko!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry