• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam,
od wczoraj lekko plamię...ale nie była to krew tylko takie...hm...kawowe, niewielkie plamienia...całą noc czyściutko...z rana ociupinka...teraz znów czyściutko...boję się, że coś nie tak...brzuszek "ciągnie", wrażenie "nadmuchanego balonika"...leżę cały czas, biorę podwójną dawkę luteiny i czekam z niecierpliwością do jutrzejszej wizyty...
Nie wiem co będzie z tą moją ciążą...ech...chce mi się ryczeć, ale nie mam siły...
Sorki, że tak tylko o sobie...
Podzrawiam

reklama
witam,

Ewelinko trzymajcie się !!!! Leż kochana i odpoczywaj.

moje chłopaki poszły szaleć na dwór, a ja leczę katarzysko, które podstępnie mnie dopadło i oglądam "Kuchenne rewolucje".

buziaki dla was.

wisieńka, obiad pychota, sama bym wpadła na taki. U mnie dziś mało niedzielnie: placki z jabłkami, ale przeziębienie mnie dopadło i stać przy garach mi się nie chce.

lilou, królowafal witam !

ewelinko w kalendarzu ciąży czytałam że u niektórych kobiet podczas zagnieżdżenia mogą wystąpić brązowe plamienienia.

"W czwartym tygodniu ciąży (ok. 5 dni po poczęciu) następuje zagnieżdżenie W tym okresie niektóre kobiety - szczególnie wrażliwe na zmiany hormonalne - mają złe samopoczucie, mogą także obserwować niewielkie krwawienie."

Mam nadzieję że to jest to. Nie zamartwiaj się!

ja dziś na obiad pizza:-)

Ewelinko lez , odpoczywaj i mysl pozytywnie. Trzymam za was zaciśnięte &&&&&&&&&& i modlę się gorąco. Wiem, ze się bardzo denerwujesz kochana, wiem co czujesz. Tak jak modliłam się za Ewcię, modlę się za Ciebie. Na pewno będzie dobrze.:tak::tak:
Zapmarta ja jak jestem sama w domu zawsze mam parcie na kuchnie. Wpadajcie na obiadek, zapraszam. Zrobiłam jak zwykle za dużo, cóz może jacyś głodni sie znajda.:-D
Ja dzis lepiej się czuje, temp. 35,9 lekko osłabiona jestem i gardło mniej boli.
Wypocznę dziś mam nadzieję i spedzimy miły wieczór w końcu razem. W sumie widzielismy się w czwartek wieczorem ostatni raz i baaardzo się stęskniłam. Mogłoby @ nie być:-p:-p:-p

Hej wszystkim!

Witam się życzac miłej niedzieli! :-) U nas pogoda jesienna, ale może skoczymy na spacerek później. :tak: Mam nadzieję, ze dzień Wam miło mija. Ja się nareszcie wyspałam! :-D

Ewelinka - ściskam kciuki, zeby to nie było nic poważnego! Nie martw się, kochana, po prostu odpoczywaj i nie stresuj się. Wiem, ze łatwo mówić, ale spróbuj. :*:*

Yusta - gratulacje! ;-)

Hej dziewczyny. Chocbym nie wiem jak chciala to was nie nadrobie. Pisze z komorki bo zaraz zaczynam zajecia.
Mary ty uwazaj bo czesto zdarzaja sie dzieci z "alkoholowej wpadki". To samo tyczy sie mamy! Nie wiem co to teraz za parcie na picie alkoholu. Wszedzie zaproszenia na piwko/winko/wodeczke.

KrolowaFal - nie rozumiem, co masz na myśli. :confused: Z jakiej "alkoholowej wpadki"? Ja nie mam żadnego parcia na picie alkoholu, nie wiem, gdzie to wyczytałaś.

Kath przekazuje wszystkim nowym przyszłym mamusiom wielkie gratulacje! ;-) Własnie jest w trakcie przeprowadzki wiec nie ma jak z nami posiedzieć, a do tego przypętało jej się zapalenie rogówki. Bidulka.

Aha, dzielę się z Wami moim śniadankiem, kochane babeczki! :-):-)

images

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowo:-)

Ewelinko- główka do góry- MUSI BYĆ DOBRZE!!!

Właśnie wcinam rosołek i zastanawiam się czy nie śmignąć do ciotek:confused::confused:

Witajcie. :)

Ewelina - spokojnie Kochana, takie plamienia na początku są normalne. :) A Ty na dodatek piszesz, że jest bardzo niewielkie, więc naprawdę spokojnie. Ja już jestem w 12 tc, a też mnie czasem jeszcze podbrzusze ciągnie. Chociaż teraz już raczej czuję pobolewanie w pachwinach. Będzie dobrze. :) Daj znać jutro po wizycie.

Ewelinko - trzymam kciuki ale wiem ze wsio będzie ok :tak: Odpoczywaj i mniej myśl bo więcej sobie tym myśleniem zaszkodzisz :tak:

mary - zlituj się - co ja zrobię z kratą Martini :-D Szczególnie że to moje ulubione :-D W sumie długo by nie postało ale ja bym spod stołu nie wyszła :-D A swojego czasu jak zaglądałam do mojego kolegi to u niego w barku zawsze stała butelka "mojego" Martini i co przyszłam już czekał na mnie kieliszek z tym cudnym trunkiem :-D A jak nie zdążył kupić to dostawałam winko roboty jego babci - takie mające po naście latek :-D Oj .. że kolega chciał mnie upić to się domyśliłam za pierwszym razem - ale on dopiero za nastym się zorientował że mam twardy łeb :-D A ze nie był w moim typie - cóż - zdarza się, ale kolegą był dobrym :tak:

Wisieńka - słomiana wdowo, a co Ci @ w seksie przeszkadza? Pod prysznic i szaleć :-D

królowafal - źle odczytałaś to co dziewczyny pisały - po prostu póki można to można skorzystać bo w ciąży ni rusz z alkoholem :tak: Ja już tęsknię za dobrym Martini albo Malibu z soczkami i Grenadinką :-D

Yusta - Gratki :-D

Ewcia, krakowianka i cała reszta - miłej niedzieli :-D

A my rano z Karolą na bazary śmignęłyśmy i nakupowałyśmy owoców bo ziemniaków dzisiaj nie uraczyłam :dry: Ale też dobrze :tak: A na obiadek szybko upiekłam kurczaczki w woreczku i do tego ziemniaczki i ogóreczek kiszony (kupiłam na bazarkach i zanim dotarłam do domu to 4 zjadłam :-p ) Karola zasuwała aż się uszy trzęsły a ja widocznie żelaza i witamin potrzebowałam bo łącznie pochłonęłam 7 ogórków :sorry: Ale jakie dobre :-D

reklama
witam się w niedzielne popołudnie:-)

Sol dzięki za odpowiedz w sprawie prezentu. musze ruszyc tyłek i czegoś poszukać, bo czas ucieka :-);-)
Wisienka doczekałaś się już mężusia???bylismy dzis na targach w Hali ale nie było rewelacji. nazbieralśmy ofert i bedzie trza mysleć o kilku sprawach, bankowo chcemy kolektory słoneczne i zastanawiamy się nad odkurzaczem centralnym, czy jak to się fachowo nazywa.
u mnie szaro buro i ponuro, na spacerki za chłodno:-( ale jeszcze planujemy wyjscie na godzinke :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry