• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane zniknęłam i pewnie się domyslacie , ze P już w domu i musiało odbyc się maglowanie i przerózne kontrole, przyjęłam radę Sol:-p:-p:-D:-D:-DTeraz pijemy kawusię :-)

reklama
Witam kochane!!!
Nie było mnie cały weekend na bb więc jakis skrót??? Jakieś nowinki????
EWELINKA - trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!Bedzie dobrze na pewno!!!!
Ja za 4 dni mam termin @...mam nadzieje ze nie przylezie....

Wisienka i czego ciekawego się dowiedziałas??
ja wciągam właśnie jabłecznik... po choinke ja to ciasto zrobiłam... teraz tylko wędrówki do kuchni... a potem kg na wadze...

Moze macie racje dziewczynki i zle zrozumialam. Co do alkoholowej wpadki to mialam na mysli to, ze czesto sie zdarza ze po alkoholu nastepuje taki relaks ze dziudziusie sie moga poczac.

pijmy poki możemy oby jak najsyzbciej przestać :D widze, ze wszystkie zajete i nie ma czasu na klikanie, w takim razie do nastepnego razu :) miłego późnego popołudnia

Hej, miałam paskudny weekend. Muszę jeszcze grzby przebrac.
Oczywiście @ przyszła,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
I jak długo jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Młodam - domowy jabłecznik wart jest dodatkowego kilograma. ;)

Yusta
- gratulacje. :)

U nas zimno i leje... Zamówiłam pizzę, bo wydaje mi się, że mam na nią ochotę, a nic innego dziś za bardzo zjeść nie jestem w stanie...

Wisienka U mnie niby ok,testowac moglabym juz w srode ale nie chce sie nakrecac wole poczekac az @ bedzie sie spozniac kilka dni.No ale nie wim jak naprawde bedzie.
Poza tym cala noc nie przespalam bo bolal mnie kregoslop albo miesnie przy nim nie wiem bo ten bol promieniowal.Nie chacialam brac nic przeciwbolowego z uwagi na to ze moze byc dzidzia,teraz juz lepiej lecz nadal cmi.

Pozdrawiam i zycze milego wieczorku

Gratujuje wszystkim zafasolkowany ;).
Ja już nie mogę doczekać się testowania. Nie za bardzo wiem kiedy powinnam zrobić test bo cykle mam różnej długości ostatni miał 42 dni a zwykle jest koło 30. Nie chciałabym sie bardzo nakręcać ;). W tym tygodniu zrobie progesteron żeby sprawdzić czy wogóle owulka była ;)
Pozdrawiam

reklama
Hej kochane zniknęłam i pewnie się domyslacie , ze P już w domu i musiało odbyc się maglowanie i przerózne kontrole, przyjęłam radę Sol:-p:-p:-D:-D:-DTeraz pijemy kawusię :-)

Toś mnie słońce rozwaliła na łopatki :-D Ale sposób skuteczny na @ :-D A i przyjemności ile :-D

A ja się zdrzemnęłam i poczytałam książkę. Jakaś taka senna się zrobiłam a przed chwilą się dowiedziałam że zaczęło u nas już padać więc pewnie stąd ta senność :dry: Zawsze byłam meteopatą ale teraz to żywcem jak barometr chodzę :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry